Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 " Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ένας άντρας με το όνομα Taro Urashima' Μια χελώνα που έσωσε τον πήγε στο υποθαλάσσιο παλάτι των Θεών' Η ομορφιά του παλατιού δεν μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με τον ίδιο τον Παράδεισο" 

Τι κοινό έχει ένας μύθος που συντηρείται απο γενεά σε γενεά μέσα απο ιστορίες και  παραδόσεις στην Okinawa της μακρινής Ιαπωνίας, ένα τραγούδι-παραμύθι για παιδάκια και η ανακάλυψη ενός υποθαλάσσιου οικοδομήματος χιλιάδων ετών;;!!!


Τον Μάρτιο του  1995, ίσως έγινε η μεγαλύτερη αρχαιολογική ανακάλυψη και μάλιστα θα την ονομάσουμε ανατρεπτική, μια και τα στοιχεία δείχνουν πως η εξέλιξη  των πολιτισμών δεν έγινε με την σειρά που ξέρουμε.
Στην  Ιαπωνία ανάμεσα στην  Okinawa και πέρα απο το νησί Yonaguni ανακαλύφθηκε μια υποβρύχια αρχαία πόλη απο τον Kihachiro Aratake έναν επαγγελματία αυτοδύτη που έψαχνε όμορφα μέρη για εξερεύνηση. Αρχικά ο δύτης σε βάθος 40 μέτρων, αντίκρισε μια τεράστια έκταση κοραλλιών, μα στην συνέχεια κατάλαβε πως κάτι άλλο κρύβεται απο κάτω. Ο γεωλόγος Masaki Kumura του πανεπιστημίου RyuKyu της Okinawa μελέτησε την τοποθεσία  και είδε πως εκτός απο τα κοράλλια υπήρχαν και κάποια στρώματα πετρωμάτων, που ενώ αρχικά φαινόντουσαν  ότι ήταν φυσικά, αργότερα ανακάλυψε πως ήταν κατασκευασμένα απο ανθρώπους! Έτσι με την πάροδο του χρόνου ανακάλυπταν  μεγάλους δρόμους, μεγαλοπρεπείς λεωφόρους, μεγαλιθικά μνημεία κατασκευασμένα απο τεράστια κομμάτια πετρών  με τεράστιες καμάρες και σκάλες, όλα σε τέλεια  ρυμοτομία και όπως δήλωσαν αργότερα επιστήμονες, πως δεν έχουν αντικρίσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν! Και όλα αυτά υποθαλάσσια!

Στο επόμενο διάστημα περισσότεροι αυτοδύτες εργάστηκαν στην περιοχή και  η συνεργασία μεταξύ των ομάδων δυτών  περιέλαβε και την επίσημη αρχαιολογική ομάδα της Ιαπωνίας.  Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, 300 μίλια μακρυά απο την ακτή της Οκινάουα -αρχικά- ανακάλυψαν σε βάθος 30 μέτρων  ένα γιγάντιο οικοδόμημα το οποίο είχε κλιμακωτές  στρώσεις απο τεράστιες πέτρες, έμοιαζε δηλαδή σαν μία πυραμίδα μήκους άνω των 80 μέτρων! Μάλιστα σύμφωνα με τους επιστήμονες θεωρούν πως ήταν  χώρος τέλεσης τελετουργικών αφού μαζί με το γιγαντιαίο πυραμιδικό οικοδόμημα βρέθηκαν συνοδευτικοί πυλώνες και χώρος συνάθροισης.

Οι αρχαιολόγοι θεωρούσαν (1995) πως ίσως ήταν ο πρώτος αρχαίος πολιτισμός που αναπτύχθηκε στον πλανήτη, μια και πιστεύουν πως οι πυραμίδες έχουν διπλάσια ηλικία απ'αυτήν της Αιγύπτου ενώ μεταξύ αυτών βρέθηκαν και ορθογώνια ζίγκουρατς σαν αυτά που είχαν στον πολιτισμό τους οι Σουμέριοι! Το μνημείο έχει συνολικό πλάτος 300 μέτρα και 30 μέτρα ύψος!


Σήμερα, ο γεωλόγος Masaki Kumura είναι ο άνθρωπος που έχει καταδυθεί για έρευνες στο σημείο τις περισσότερες φορές  ενώ μελετώντας εξονυχιστικά κάθε στοιχείο που έχει συλλέξει, και με βάσει τις εμπεριστατωμένες επιστημονικές έρευνες δηλώνει πως το οικοδόμημα είναι ηλικίας τουλάχιστον 10.000 ετών!  ΔΗΛΑΔΗ 2 φορές αρχαιότερο απ΄ αυτό των πυραμίδων στην Αίγυπτο!!! Επιβεβαιώνοντας τις εικασίες των επιστημόνων το 1995. 

Επισημαίνουμε ότι δημιουργήθηκε μια περίοδο που σύμφωνα με την «επίσημη επιστήμη» το επίπεδο των ανθρώπων εκείνη την εποχή ήταν πολύ κατώτερο, οι άνθρωποι εκείνης της περιόδου ήταν τροφή για τα θηρία και προσπαθούσαν να επιβιώσουν στην καθημερινότητα. Για να φτάσει κάποιος να κατασκευάζει τέτοια μεγαλιθικά μνημεία άρα το επίπεδο ήταν διαφορετικό απο αυτό που διδάσκουν παγκοσμίως. Εδώ ανακαλύπτουμε ξαφνικά ένα υποθαλάσσιο «παλάτι» 10.000 ετών!!! Τι έγινε; 


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ:


Στο 02:14 τα μάτια και το μέτωπο ενός πέτρινου προσώπου!
Στο 03:27 την ιερογλυφική γραφή επάνω στα πετρώματα!




Κοιτάξτε την κάτω εικόνα. Ονομάζεται το "πρόσωπο". Προσέξτε το μέτωπο, τις κοιλότητες που σχηματίζουν τα μάτια, σκεφτείτε πως έχουν περάσει 10.000 χρόνια απο τότε που κατασκευάστηκε.



 Είναι πολύ περίεργο που αυτό το μεγάλο γεγονός δεν το είδαμε ποτέ ως είδηση απο τα ΜΜΕ της  χώρας μας, ωστόσο και στην Αμερική μόνο το cnn  είχε το  θέμα (το 1995) και αυτό ως μια απλή αναφορά, δίχως περαιτέρω διευκρινίσεις, ενώ καμία εφημερίδα και κανένα  αρχαιολογικό περιοδικό δεν ασχολήθηκε με το θέμα! Γιατί;
Για ποιόν λόγο αυτή η αποσιώπηση; Δεν είναι περίεργο που ενώ θα έπρεπε παγκοσμίως όλοι να ασχολούνται με το θέμα του αιώνα να μην προβάλλουν  το γεγονός;  Ή μήπως το αποκρύπτουν για κάποιο λόγο.. Και δεν γράφω μόνο για την ανακάλυψη μεγαλιθικών μνημείων αρχαιότερων απο αυτών των πυραμίδων στην Αίγυπτο, αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκαν υποθαλάσσια στην Ιαπωνία που σημαίνει πως το ύψος των νερών ή η θέση των ωκεανών ήταν εντελώς διαφορετικά! Άρα κάποιες συνθήκες δημιούργησαν αυτές τις προϋποθέσεις.
Έλιωσαν οι πάγοι ανεβάζοντας την στάθμη της θάλασσας;;
Βυθίστηκε ολόκληρη η περιοχή απο κάποιο τεράστιο σεισμό με αποτέλεσμα τεράστια τσουνάμι να καταπιούν την χαμένη πόλη;;
Mήπως η βύθιση της πόλης δεν έγινε στην τοπική περιοχή αλλά ολόκληρος ο πλανήτης είχε αντίστοιχες μεταβολές που απο πολλές θρησκείες ονομάστηκαν κοσμογονικές;;
Γιατί δεν ακούσαμε πουθενά γι'αυτό, τι φοβούνται;

Γεννιούνται πολλά ερωτήματα. Τις απαντήσεις νομίζω πως θα πρέπει να αρχίσουμε ν'αναζητούμε σε Ιστορίες  και Μυθολογίες Αρχαίων Πολιτισμών!








Δεν υπάρχουν σχόλια: