Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Γιγάντια εξωγήινα διαστημόπλοια θα μας επιτεθούν το 2012;

Η έγκυρη ρώσικη εφημερίδα Pravda στη διαδικτυακή της έκδοση προβαίνει σε μια σημαντική... αποκάλυψη: αφενός επιβεβαιώνει την ύπαρξη των Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, αφετέρου μας ενημερώνει ότι τον Δεκέμβριο του 2012 θα καταφτάσουν στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια με... εχθρικές διαθέσεις!









Το μεγαλύτερο από αυτά έχει πλάτος... 240 χιλιόμετρα, ενώ αυτή τη στιγμή η εξωγήινη αρμάδα βρίσκεται στον Πλούτωνα. Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τα εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν ήδη εντοπιστεί από τη NASA, μέσω του προγράμματος HAARP που μελετάει το βόρειο σέλας στην Αλάσκα, ενώ θα γίνουν πλήρως ορατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα φτάσουν στον Άρη! Το δημοσίευμα επικαλείται πηγή από το αναγνωρισμένο διεθνώς ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI.

Προσθέτει δε ότι οι Κινέζοι κατηγορούν τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πως αποκρύπτουν σημαντικά στοιχεία όσον αφορά τους εξωγήινους και τις επισκέψεις τους στο πλανήτη μας, όπως και πλήθος φωτογραφιών από τη Σελήνη που αποδεικνύουν εξωγήινη δραστηριότητα στον δορυφόρο της γης!

Η ημερομηνία πάντως της άφιξης των εξωγήινων συμπίπτει απόλυτα και με τα πρόσφατα καταστροφολογικά σενάρια, που βασίζονται στα ημερολόγια των Μάγιας που τοποθετούν το «τέλος εποχής» στις 21 Δεκεμβρίου του 2012...


εδώ το άρθρο της  Pravda news

πηγή http://eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: