Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η Αργεντινή βλέπει τις εμφανίσεις UFO ως απειλή για την ασφάλεια του εναέριου χώρου

Η Πολεμική Αεροπορία της Αργεντινής δήλωσε ότι έχει λάβει πολλές αναφορές για αναγνωρίσεις από πιλότους και ραντάρ για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) ότι είναι μια «δυνητική απειλή για την εθνική ασφάλεια του εναέριου χώρου».

Η Πολεμική Αεροπορία δήλωσε ότι συχνά τα πολεμικά αεροπλάνα έχουν αναφέρει να τα ακολουθούν παράξενα αντικείμενα στον ουρανό πάνω από την Αργεντινή.
Ακόμα και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει ότι δεκάδες φωτογραφίες φτάνουν στα γραφεία τους, σχετικά με φερόμενα ΑΤΙΑ, τα οποία συχνά συγχέονται με αεροπλάνα ή πουλιά που πετάνε ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις είναι κατασκευασμένες φωτογραφίες.
Το Γραφείο Τύπου της Πολεμικής Αεροπορίας, δήλωσε ότι ο στρατός της χώρας θα συστήσει μια διεπιστημονική επιτροπή για να διερευνήσει τέτοιες θεάσεις UFO, όπως αναφέρει ηPrensa Latina.
Η Επιτροπή θα απαρτίζεται από ειδικούς προερχόμενους από την μετεωρολογική υπηρεσία, πιλότους, αστρονόμους, γιατρούς και ραντάρ και εμπειρογνώμονες της γης.

Παρακάτω βίντεο με αναφορά για σμήνος ΟΥΦΟ στο Περού:




Εν τω μεταξύ, στη Νέα Ζηλανδία, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την υπηρεσία εθνικής άμυνας της χώρας αρχεία με περισσότερες από 2.000 σελίδες που περιέχουν αναφορές για ύπαρξη Αντικειμένων Αγνώστου Ταυτότητας, οι οποίες χρονολογούνται από τις αρχές του 1950.

Παρόλο που τα αρχεία αυτά κανονικά δε θα δημοσιεύονταν πριν το 2050, τελικά βγήκαν στο φως ύστερα από αιτήσεις πολιτών.

Πολίτες αλλά και αξιωματούχοι των ενόπλων δυνάμεων, περιγράφουν τις εμπειρίες τους, οι οποίες συνήθως αφορούν κινούμενα φώτα στον ουρανό.

Μεταξύ των πιο περίεργων περιστατικών αναφέρεται ο ισχυρισμός ενός άνδρα, ο οποίος είπε ότι το 1995 συνάντησε έναν εξωγήινο με μέγεθος παπουτσιού 440 φορές μεγαλύτερο από το δικό του, ο οποίος του εξομολογήθηκε ότι όταν πεθαίνει κάποιος… ανέρχεται στο Διάστημα αφού πρώτα διασπαστεί σε άτομα υδρογόνου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: