Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;

Η προσπάθεια του ανθρώπου να βρει απάντηση για καταστάσεις που δεν μπορεί να καταλάβει ή να αντιληφθεί, είναι απλά μια κατάσταση καθαρά αμυντική.  Η επόμενη φάση συνοδεύεται συνήθως με έναν χλευασμό ή έναν χαρακτηρισμό που θα προσπαθήσει να ανακόψει την ροή των δεδομένων και είναι ή επιθετική κίνηση μετά την αρχική άμυνα.



 
Η επιμονή πολλών ανθρώπων, στο να χρειαστεί δηλαδή να κατανοήσουν το άγνωστο ή καλύτερα το μη επιστημονικά αποδεκτό, τους κάνει να βλέπουν από σωλινωτή όραση αδιαφορώντας για πράγματα υπαρκτά αλλά εν κρυπτώ απο το κοινωνικό σύνολο.  Δεν φταίμε εμείς γι'αυτό, είναι στην φύση μας.  Και φυσικά κάποιοι έχουν φροντίσει να καλλιεργηθεί περισσότερο από το φυσιολογικό αυτή η κατάσταση για λόγους προφανείς.  Αυτό λέγεται "εκπαίδευση", για να μην πούμε χειραγώγηση...
Ένας ανθρώπινος νους λοιπόν, είναι εκπαιδευμένος στο να αντιδρά σε καταστάσεις  όπως ακριβώς η κοινωνικοποίηση του προστάζει να τα αντιληφθει και είναι αποδεκτά από το μεγαλύτερο σύνολο του πληθυσμού. (Δυναμική Ομάδας + Συνόλου = Αποδεκτό εφόσον οι πλειοψηφία κερδίζει).
 Σε μια πιο συγκεκριμένη έννοια  η επιστημονική κοινότητα έχει τον 1ο λόγο για θέματα καθαρά επιστημονικά οπότε κάτι το μη επιστημονικό (ακόμα και σωστό) δεν είναι και για το σύνολο αποδεκτό. Τι θα γινόταν αν γινόταν ακριβώς το αντίθετο με την μόνη διαφορά ότι  οι πλέον ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΙ επί του θέματος δεν ήθελαν να διαρρεύσει η αλήθεια για άγνωστους λόγους, ενώ ένα μέρος του συνόλου ήξερε πως οι ειδικοί κατοχυρωμένοι αποκρύπτουν την αλήθεια;
Τότε θα μιλούσαμε για συνωμοσία.

Έτσι όταν βλέπουμε φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα της ΝΑΣΑ και φωτογραφίες επεξεργασμένες από την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΑΣΑ τότε γεννιούνται πολλά ερωτήματα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και κατεβάστε τον "σωλήνα" μπροστά απο τα μάτια σας...





Σας προτείνουμε να διαβάσετε το βιβλίο: Εξωγήινη αρχαιολογία του Γ.Κασιματη έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό απ' τους πλανήτες τους ηλιακού μας συστήματος.
Τι κοινό άραγε να έχουν αυτές οι ανωμαλίες του εδάφους με την ζώνη του Ωρίωνα και τις πυραμίδες της Γκίζας(ΕΔΩ).. Τελικά κάποιες ανωμαλίες επάνω στο έδαφος του Άρη και της Σελήνης  δεν είναι και τόσο αθώες.. Αντίθετα μαρτυρούν την ύπαρξη συνταρακτικών δεδομένων.



                                            


                                                                 Αρχική σελίδα



Δεν υπάρχουν σχόλια: