Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ISS

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το παρακάτω βίντεο στο διαδίκτυο και μάλλον έχουν σκοπό να μας τρελάνουν..  Είναι από τον διαστημικό σταθμό ISS και δείχνει έναν κοσμοναύτη να επισκευάζει προφανώς κάτι. Η συνέχεια είναι αρκετά περίεργη...




















Ενώ ο κοσμοναύτης συνεχίζει την εργασία του επάνω στο διαστημικό σταθμό, ξαφνικά ένα αντικείμενο μεγέθους όσο ένα πορτοκάλι εμφανίζεται και κατευθύνεται επάνω του, στην συνέχεια τον προσπερνάει και χάνεται στο διάστημα. Καθ'όλη την διάρκεια αναβοσβήνει, ενώ φαίνεται ο κεντρικός πυρήνας του ή οτιδήποτε είναι αυτό στο κέντρο του.
Κάποια στιγμή ακούγεται η λέξη Antenna, πρώτα από τον κοσμοναύτη και μετά από την γυναίκα στον πύργο ελέγχου:
-Εδώ υπάρχει κεραία (antenna).
-Πρόσεχε υπάρχει κεραία εκεί.... Ω ναι είναι αλήθεια..
Πιθανών είναι κάποιος κωδικός που χρησιμοποιούν γι'αυτά τα αντικείμενα. Ενώ αν κρίνουμε από τις χροιές των φωνών τους, ανησυχούν.


Στο 04:26 του βίντεο διακρίνουμε έκπληκτοι έναν σταυρό της Μάλτας.. Σύμβολο που φορούσαν οι ναζί τον ΒΠΠ.
Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα σας παραθέτουμε το παρακάτω βίντεο με επιφύλαξη.




Το αντικείμενο αυτό θύμισε έντονα κάτι γνώριμο σε όσους ασχολούνται με το θέμα.  Συγκεκριμένα μιλάμε για την αποτυχημένη απόπειρα σύνδεσης του καλωδίου στον (STS-75 το Φεβρουάριο του 1996)  Διαστημικό Σταθμό και την ξαφνική εμφάνιση διαφόρων   αντικειμένων γύρω από αυτό αφού έχει κοπεί και αιωρείτο στο διάστημα.  Το καλώδιο έχει μήκος  12 μίλια και ως μέτρο σύγκρισης με τα αντικείμενα που εμφανίζονται γύρω από αυτό μπορούμε να πούμε πως αυτά είναι τεράστια.





Πραγματικότητα ή όχι;








                                                                     Αρχική σελίδα