Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ: ΟΠΛΟ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ; HAARP; Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..

Σας μεταφέρουμε το παρακάτω βίντεο με επιφύλαξη και αυτό διότι υπάρχουν πολλοί που εκμεταλεύονται  ενα πραγματικό γεγονός διασπείροντας ψεύτικα βίντεο στο διαδίκτυο.





















Το βίντεο που θα δείτε φαίνεται να έχει τραβηχτεί είτε απο κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας, είτε απο κάποιον άνθρωπο που βρισκόταν εκεί πέρα.  Στο βάθος φαίνεται ένα τεράστιο φως (!!!) σαν να βγαίνει απο το έδαφος, ενώ από πάνω του αναπτύσονται σύννεφα με μεγάλη ταχύτητα. Ξαφνικά στο δεξί επάνω μέρος του βίντεο φαίνεται ένα λευκό αντικείμενο να αναβοσβήνει  ενώ λίγο αργότερα μια λάμψη κάνει την εικόνα φωτεινότερη και μια ακτίνα φωτός εκτοξεύεται με ταχύτητα προς τον ουρανό!





Δεν ξέρουμε αν το βίντεο είναι αληθινό και σας ξαναλέμε σας το μεταφέραμε με κάθε επιφύλαξη. (θα υπάρχει ενημέρωση προσεχώς..).

Το θέμα όμως μας θύμισε ένα βίντεο της ΝΑΣΑ  απο το διαστημικό σταθμό Discovery και τραβήχτηκε το 1991 που δείχνει ένα παρόμοιο αντικείμενο στο διάστημα να στέκεται μισό δευτερόλεπτο ακίνητο στην συνέχεια  φαίνονται 2 παρόμοιες  λάμψεις  και αυτό αλλάζει τροχιά κατά 135 μοίρες ενώ αναπτύσει απίστευτα γρήγορη ταχύτητα αποφεύγωντας αυτήν την ακτίνα (η οποία  και ταυτίζεται με αυτήν στο βίντεο της Ιαπωνίας..)

Σχολιάζει ο Dr. Jack Kasher Ph.D καθηγητής Φυσικής όπου θα τον ακούσετε να λέει πως μελέτησε διεξοδικά περισσότερα απο 2 χρόνια το συγκεκριμένο βίντεο και μπορεί να πει με βεβαιότητα πως εφόσον δεν είναι σίγουρα κομμάτι πάγου ή διαστημικό σκουπίδι τότε η επιλογή για το τι είναι, είναι προφανής!



Τα συμπεράσματα δικά σας..



Δεν υπάρχουν σχόλια: