Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ;;;

Σε συζητήσεις που γίνονται μεταξύ φίλων σχετικά με το αν υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί ή εξωγήινη μορφή ζωής, ακούς διάφορες επιχειρηματολογίες και έτσι οι μεν προσπαθήσουν να πείσουν τους δε, πολλές φορές χωρίς κατάληξη και συμπέρασμα.












Θέλω να φανταστείτε λίγο μια κατάσταση:
Πάρτε μια ομάδα ανθρώπων που ποτέ τους δεν έχουν δει θάλασσα, ούτε τους έχουν πει ποτέ ότι η θάλασσα έχει μέσα πλαγκτο, φύκια, οστρακοειδή, ψάρια και θηλαστικά.. Η μόνη επαφή τους με την θάλασσα θα ήταν μέσω τηλεόρασης που τους δείχνουν επιλεγμένα πλάνα από ψηλά στοχεύοντας στο γενικό πλάνο της εικόνας αλλά ταυτόχρονα παρέχοντας τις απαιτούμενες πληροφορίες ώστε να καταλάβουν πως οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν κάτω απ'το νερό διότι οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές ούτε για αυτούς ούτε για κάποιο ζώο ή έντομο που υπάρχει στον πλανήτη.  Έτσι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα γνώριζαν ποτέ τους την πραγματικότητα και σε οποιαδήποτε συζήτηση που θα γινόταν σχετικά με το αν μπορούμε να ζήσουμε μέσα στην θάλασσα ή αν υπήρχαν θαλάσσιοι οργανισμοί θα είχαμε αντίστοιχα συμπεράσματα  με αυτά του διαστήματος.
Φανταστείτε τώρα πως αυτή η ομάδα ανθρώπων είστε εσείς.. Η θάλασσα είναι το διάστημα και στο διάστημα κρύβεται ίσως ένα ένοχο μυστικό.. Ίσως υπάρχουν ζωντανοί οργανισμοί..


Αφορμή για την εισαγωγή παραπάνω ήταν το βίντεο που είδα στο Youtube. Οι φωτογραφίες είναι απ'το NASA's Gateway Website που δεν επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες και τις ανέβασε κανονικά!
Υπάρχει ολόκληρο σμήνος -αν μπορούμε να το πούμε έτσι- που βρίσκεται επάνω απ΄τον πλανήτη μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το βίντεο παίζει κανονικά.  Μόλις πατήσετε το play κάντε κλικ στον σύνδεσμο που εμφανίζεται.  Θα μεταφερθείτε στο κανάλι του χρήστη.

Bίντεο από: 1976sander youtube user

Σε παλαιότερες αναρτήσεις μας έχουμε δημοσιεύσει βίντεο που δείχνουν παρόμοια αντικείμενα,(οργανισμούς;) συνδέστε το με:


ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ-NASA


ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ISS

Δεν υπάρχουν σχόλια: