Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΓΙΑΤΙ ΤΑ UFO ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΝΟΤΟ;


091014_russia_cloudΟι εξωγήϊνοι φαίνεται να αισθάνονται σαν... στο σπίτι τους, τη Νότια Ρωσία. Πρόσφατα, εμφανίστηκαν ανεξήγητα φώτα στον ουρανό, τα οποία καταγράφηκαν σε κάμερα, προκαλώντας πολλές απορίες, με τις συχνές εμφανίσεις τους, στους ντόπιους.

"Η μορφή των εν λόγω προβολέων μας έκαναν να πιστεύουμε ότι ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος", λέει ο Sergei Kolpikov, ο οποίος είδε τα φώτα...




στο χωριό, από το σπίτι του στο Κρασνοντάρ, περιοχή η οποία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2014.
Οι Kolpikovs ήταν οι μόνοι άνθρωποι, που είδαν τα φώτα και "εν μία νυκτί" έγιναν... διασημότητες.

Η ιστορία τους προβλήθηκε στην τοπική τηλεόραση, TVK.

Οι "UFOλόγοι" λένε ότι η περιοχή, στο Νότο της Ρωσίας είναι παρόμοια με εκείνη γύρω από το Roswell στο Νέο Μεξικό.

Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί, όπως ο Vadim Chernobrov από το "Cosmosearch", μια διεθνή ερευνητική ομάδα που μελετούν UFOs, είναι εντελώς πεπεισμένοι για το γεγονός. Πολλές επισκέψεις UFO μπορούν να εξηγηθούν, αλλά όχι όλες.

«Εκτός από τα κινεζικά φώτα ή τα αερόστατα, ή τα φαινόμενα της ατμόσφαιρα, η περιοχή του Κρασνοντάρ έχει πολύ υψηλή συχνότητα πραγματικής εξωγήινης δραστηριότητας, σχεδόν την πιο υψηλή σε ολόκληρη τη χώρα. Και σε μέρη όπως Σότσι, η οποία είναι μια μεγάλη πόλη, που απλώνεται κατά μήκος της ακτής, υπάρχει φυσικά μια καλύτερη ευκαιρία να εντοπίσουμε κάτι το ασυνήθιστο", αναφέρει ο Chernobrov.

Γιατί λοιπόν όλη αυτή η "διαστρική" κυκλοφορία στο ρωσικό Νότο;
Όποια και αν είναι, η αλήθεια κρύβεται κάπου εκεί έξω

πηγή: liako.gr

Δείτε επίσης:






Δεν υπάρχουν σχόλια: