Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (CROPCIRCLES): ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ή MIA ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ;

Σε πολλές περιοχές του πλανήτη έχουμε δει το φαινόμενο των αγρογλυφικών να λαμβάνει χώρα.  Τα τελευταία χρόνια όλο και πιό σύνθετα σχέδια αποτυπώνονται σε μικρούς ή μεγάλους αγρούς.  Το πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν αυτό της Ρωσιας όπου και κίνησε το ενδιαφέρον εκατοντάδων περαστικών αλλά περισσότερο το ενδιαφέρον ολόκληρου του πλανήτη μια και μεταδόθηκε σαν αστραπή μέσω διαδικτύου αλλά και σε  πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.





Φυσικά εμείς είχαμε γράψει άρθρο τότε και είχαμε προειδοποιήσει για την επικείμενη φάρσα που θα γινόταν στις 22 Μαϊου.  Ωστόσο το αγρογλυφικό  στην Ρωσία εμφανίστηκε 2 ημέρες μετά. (ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ)


Το βίντεο των αγρογλυφικών στην Ρωσία









Όπως και να'χει είτε ήταν μέρος του σχεδίου της επιχείρησης UFO, είτε ήταν απλά, μια φάρσα από κάποια ομάδα ανθρώπων, είτε για κάποιους άλλους να ήταν εξωγήινη παρέμβαση, ίσως να μην το μάθουμε ποτέ..


Η ερμηνεία  που δίνουν οι περισσότεροι για το φαινόμενο  έχει να κάνει κυρίως με την προσπάθεια επικοινωνίας εξωγήινης ευφυϊας  προς τον άνθρωπο και την προειδοποίηση του προς επικείμενες καταστροφές. 


Εμείς σας μεταφέρουμε ένα βίντεο διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει.  Μια και αυτό, ίσως σας κάνει να δείτε το φαινόμενο των αγρογλυφικών πιό χαλαρά. 
Το αγρογλυφικό της φωτογραφίας εμφανίστηκε στο Silbury Hill στην Αγγλία το 2001.





worldjudge2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: