Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ MAΣ.

Σχετικά με την αστρική πύλη στον κόλπο του Άντεν δεν είχαμε πάρει θέση απλά σας είχαμε μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη την είδηση καθαρά για ενημέρωση:  EΔΩ.
Η είδηση ξεκινάει σύμφωνα με ένα απόρρητο έγγραφο των wikileaks που είχε διαρρεύσει αλλά δεν το έχει κανένας μέχρι σήμερα... Αυτή είναι η βάση της είδησης.  Δηλαδή μιλάμε για κάτι εντελώς υποθετικό, ας υπήρχε το έγγραφο και το συζητούσαμε, τώρα το μόνο χειροπιαστό  είναι η ασυνήθιστη διεθνής (αλλά και ιδιωτική-contractors) ναυτική δύναμη που συγκεντρώθηκε εκεί.

Ένας αναγνώστης μας, έστειλε ένα email και ένα σχετικό έγγραφο που δεν θεωρούμε πως κρίνει σοβαρότητας ώστε να δημοσιευθεί ολόκληρο ή κάποιο απόσπασμα του.  Είναι αβάσιμο  δίχως πηγές,  ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια μίξη ταινιών Star wars Terminator  Ελληνικής και εξωγήινης μυθολογίας. 
Σε καμία περίπτωση δεν κριτικάρουμε τον φίλο αναγνώστη.

Οι συντεταγμένες που στείλατε [14 1'25.28"N 48 7'22.53"E ] και δείχνουν τον υποτιθέμενο "μεγάλο στόλο" γύρω από 3 γιγάντια ορθογώνια αντικείμενα ίσως εκ πρώτης όψεως να δημιουργούν ένα αίσθημα πως "κάτι τρέχει" αλλά με μια μικρή έρευνα όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, δεν είναι τίποτα άλλο, από κάποια ψαροκάικα μια και  μπορείτε να δείτε πολλά από αυτά να βρίσκονται στην ξηρά, μερικά μέτρα έξω απ'την θάλασσα.  Τα 3 γιγάντια παράξενα ορθογώνια αντικείμενα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ που πολλοί υποστηρίζουν αλλά το πιθανότερο κάποιοι κυματοθραύστες.  Γι'αυτό θα δείτε πολλά καίκια να βρίσκονται στην εσωτερική πλευρά τους, διότι  η θάλασσα είναι ήρεμη και οι συνθήκες αλιείας ευκολότερες.
Εν κατακλείδει η παρουσία του Διεθνή και Μισθοφορικού στόλου σίγουρα εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα που ξεφεύγουν από την γραμμή του ιστολογίου μας.

Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη DJPR.


worldjudge