Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΠΙΘΑΝΟ ΜΗΤΡΙΚΟ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΟΥ, MAIOΣ 2011.

Στις 27 Μαΐου του 2011, δημοσιεύτηκε ένα (πρόσφατο) video στο YouTube από ένα Περουβιανό τηλεοπτικό κανάλι και δείχνει ένα τεράστιο μητρικό σκάφος να διασχίζει τον ουρανό κρυμμένο πάνω από τα σύννεφα της πόλης Huancayo, που βρίσκεται στις κεντρικές ορεινές περιοχές του Περού.
Ο δημοσιογράφος περιγράφει στο ρεπορτάζ το περιστατικό, λέγοντας:







"...Αυτό συνελήφθει από το φακό, να πετάει πάνω από τη πόλη Huancayo. Είναι ένα παράξενο αντικείμενο που αιωρείται στον ουρανό. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό. Ένας θεατής μας που ονομάζεται Henric Snider Solano de la Cruz, μας είπε ότι μόλις είδε το αντικείμενο, πήρε τη βίντεοκάμερα του και έτρεξε να καταγράψει το γεγονός. Το κατέγραψε και το έστειλε αμέσως σε εμάς. Είδατε με τι μοιάζει; Όχι πάντως με αεροπλάνο!
...Πολύ ενδιαφέρον, ο Henric μας είπε ότι δεν μπορούσε να ακούσει κάποιον ήχο που προερχόταν από το αντικείμενο...
...Εδώ φαίνεται πάλι, μπορείτε να δείτε το πόσο μεγάλο είναι καθώς περνάει ανάμεσα από τα σύννεφα. Απολύτως απίστευτο! Είναι αναμφισβήτητα «πολύ καλό για να είναι αληθινό». Λες και είναι βγαλμένο από τη ταινία «Μέρα ανεξαρτησίας».’’





το είδαμε: apocalypsejohn




Σχόλιο worldjudge2012:   Το πιο λογικό όταν χειρίζεσαι μια κάμερα (έστω και αν είναι απο κινητό τηλέφωνο) είναι να μην χάσεις τον στόχο απο το κέντρο.   Σωστά; 
Αυτό δεν συμβαίνει στο παραπάνω βίντεο.


Εφόσον αυτό άρχισε να κινείται προς τα δεξιά και πάνω, βάση λογικής  ο χειριστής για να  το καταγράψει θα έπρεπε να κινήσει την κάμερα προς την ίδια κατεύθυνση και να κρατήσει το αντικείμενο στο κέντρο! Φυσικά δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

Αν υποθέσουμε πως το αντικείμενο κινήθηκε πολύ γρήγορα (που δεν κινήθηκε) και δεν πρόλαβε ο χειριστής να το ακολουθήσει λόγω ταχύτητας και αντανακλαστικών.
Θα έπρεπε να υπήρχε μια απότομη κίνηση της κάμερας προς την κατεύθυνση του αντικειμένου, προκειμένου να προλάβει ν'ακολουθήσει το αντικείμενο για να το καταγράψει.  

Στο τέλος του βίντεο η κάμερα συνεχίζει να μην κεντράρει τον στόχο, αλλά το αφήνει να κρυφτεί στα σύννεφα με σύμμαχο την πάνω δεξιά γωνία της οθόνης.. για προφανείς λόγους.. Λιγότερη επεξεργασία στον υπολογιστή



H άποψη μας; 99,99% CGI.







Δεν υπάρχουν σχόλια: