Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;

Στις 19 Ιουνίου μια ομάδα ερευνών (Peter Lindberg, www.oceanexplorer.se) που ειδικεύεται σε ανέλκυση πολύτιμων αντικειμένων, ανακάλυψε με την βοήθεια ενός σόναρ ένα αντικείμενο οβάλ σχήματος, διαμέτρου 18.5 μέτρων περίπου να κείτεται στον βυθό σε βάθος 87 μέτρων.  Η δήλωση πως παρά την πολυετή εμπειρία τους  στην αναζήτηση πολύτιμων αντικειμένων μέσω σόναρ, ότι δεν έχουν αντικρίσει πότε στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο τράβηξε το ενδιαφέρον όλου του κόσμου μια και οι φήμες  πως κάποιο UFO βρισκόταν στην Βαλτική θάλασσα (ανάμεσα σε Σουηδία και  Φιλανδία) άρχισαν να διαδίδονται.




Η ιδιωτική ομάδα ερευνών ωστόσο απέφυγε να κάνει κάποια εκτίμηση, αφήνοντας της φήμες να οργιάζουν επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει επάρκεια πόρων προκειμένου να το ερευνήσουν, ακόμα και εντελώς τυπικά.


Είναι δυνατόν  να πήραν συγκεκριμένες εντολές προκειμένου να εγκαταλείψουν κάθε έρευνα; Το βάθος που βρίσκεται το αντικείμενο είναι πολύ μικρό και μας φαίνεται πάρα πολύ περίεργο και παρόλο που είναι κάτι ασυνήθιστο για τα δεδομένα, διαλέγουν να απομακρυνθούν και να μην ασχοληθούν καθόλου! 
Ίσως έχουμε συνηθίσει τους τυχοδιώκτες να ψάχνουν και τον ψύλλο στ' άχυρα προκειμένου να βρουν κάτι.. Η υπόθεση βρωμάει πάντως.








worldjudge2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: