Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΤΖΑΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΙΧΝΗ ΣΥΝΝΕΦΩΝ.

 Σουραμπάγια. Ένας αριθμός αυτοπτών μαρτύρων στο Bekasi, στη δυτική Ιάβα και στο Μπαλί, ανέφερε την  παρατήρηση ενός παράξενου κόκκινου φωτός που έλαμψε στον ουρανό την Πέμπτη 14 Ιουλίου, 2011 το βράδυ. Οι μυστηριώδεις θεάσεις, συνδέθηκαν με μετεωρίτες, UFO και άλλα μυστηριώδη ουράνια αντικείμενα.














  


Την έρευνα του φαινομένου ανέλαβε ο καθηγητή της αστρονομίας και αστροφυσικής, Thomas Djamaluddin που είπε, ότι με βάση την ανάλυση των αναφορών των αυτοπτών μαρτύρων, υποψιάζεται ότι το μυστηριώδες φως δεν είναι ένα μετέωρο. Ωστόσο, η καταμέτρηση των αεροσκαφών στον αέρα σε ολόκληρη την περιοχή και οι θεάσεις που έχουν αναφερθεί είναι σε αύξηση . Από την ανάλυση των ιστοριών που ακούμε, μπορεί να είναι μόνο ένα ίχνος από συμπυκνωμένο λευκό καπνό ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ίδιο ερευνητή, αυτό συμβαίνει επειδή τα αεροπλάνα όταν είναι σε κατάλληλοι θέση  σε σχέση με τον παρατηρητή αντανακλούν το φως του ήλιου. Λόγω αυτού του προβλήματος το σχήμα του αεροσκάφους δεν μπορεί να φανεί καθαρά και μοιάζει στο ηλιοβασίλεμα με ένα κοκκινωπό φως που εξασθενεί στον ορίζοντα.
Το φαινόμενο είναι υπαρκτό και σε αεροσκάφη που πετούν σε υψόμετρο από 10 έως 11 χιλιόμετρα. Αυτό εξηγεί γιατί μόνο οι πολίτες από το Bekasi είδαν το φως. Εάν ήταν ένας μετεωρίτης, το φαινόμενο θα ήταν ορατό και σε άλλες περιοχές, καθώς οι μετεωρίτες γίνονται ορατοί συνήθως στο ύψος των 70 έως 110 χιλιόμετρα.

Τα  ίχνη καπνού στον κόσμο που αναφέρονται ως  μυστηριώδη chemtrail από το 1996 από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι είδαν μυστηριώδη ίχνη καπνού στον ουρανό έχουν βάση; Δυστυχώς, αυτές οι εκθέσεις εξαφανίζονται πίσω από τη γραφειοκρατία και το γελοίο τις υπόθεσης. 

Σύμφωνα με τον Jeff Rense, ένα θεωρητικό συνωμοσίας, τα αναφερόμενα ως contrail είναι τα πιο στενά και γρήγορα ίχνη σύννεφων που εξαφανίζονται από τον ουρανό. Αλλά τα chemtrail είναι διαφορετικά. Αρχικά τα chemtrail μοιάζουν σαν τα contrail, όμως λίγο αργότερα το ίχνος καπνού, θα διευρυνθεί και θα παραμείνουν ορατά στον ουρανό για αρκετές ώρες και στη συνέχεια θα απλωθούν δημιουργώντας σύννεφα. 
Σύμφωνα με ορισμένους ανθρώπους τα ίχνη καπνού είναι ένα μίγμα χημικών ουσιών που ψεκάζετε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τον έλεγχο του πληθυσμού, αλλά και για των πειραματικό έλεγχο του καιρού.
Μια άποψη από έγκυρες  στρατιωτικές πήγες αναφέρει ότι τα σύννεφα είναι ένα σχέδιο που ψέκαζε τον ουρανού με ηλεκτρικά αγώγιμο υλικό, και βάριο ως μέρος του ηλεκτρομαγνητικού έλεγχου HAARP. Το βάριο χρησιμοποιείται για τις στρατηγικές απεικονίσεις 3D ραντάρ και η χαμηλές στρατιωτικές συχνότητες είναι για την επικοινωνία με υποβρύχια σε μεγάλο βάθος αλλά και για στρατηγικό σκαναρισμα του πλανήτη για υπόγειες εγκαταστάσεις. Βεβαία μέσα στο κοκτέιλ του μίγματος που ψεκάζετε υπάρχουν και μόρια αλουμινίου που αυτά υπάρχουν έτσι και αλλιώς στα καύσιμα των αεροσκαφών  με σκοπό να περιορίσουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Όλα αυτά εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτος σε βαριές επάρατες νόσους.

Πάρα το γεγονός ότι τα ίχνη είναι σαφώς ορατά, οι επιστήμονες απορρίπτουν την ύπαρξή τους και σημειώνουν ότι μόνο τα ίχνη  "contrail" προέρχονται από τα υπολείμματα των καυσαερίων των αεροσκαφών.
Το 2005, σε άρθρα του Λας Βέγκας Tribune αναφέρθηκε ότι ένας επιστήμονας που εργαζόταν για Wright Patterson Air Force βάση στο Οχάιο, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Πολεμική Αεροπορία είχαν διεξαγάγει πειράματα με χρήση οξείδιο του αργιλίου με στόχο τη μείωση των επιπτώσεων της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Ο Edward Teller (εφευρέτης της βόμβας υδρογόνου) ανέφερε ότι για τη μείωση τις θερμοκρασίας του πλανήτη καλό? θα είναι να ψεκάζονται σωματίδια αλουμινίου για να εκτρέψει την υπεριώδη επίδραση του ήλιου στη Γη. Η πρόταση αυτή φαίνεται να συνδέεται με το γεγονός ότι μετά τα chemtrail αναλύθηκε το νερό της βροχής και  το περιεχόμενο του αλουμινίου ήταν επτά φορές μεγαλύτερο από το όριο. Αυτό συνέβη στην Espanola του Καναδά. Μια άλλη δυνατότητα στα χημικά των chemtrail είναι ένα μίγμα αλάτων του βαρίου.
Η 3D απεικόνισης του Radio Terrain. Τα (VTRPE) που χρησιμοποιήσουνε σήμερα οι πιλότοι για  να πετούν είναι πρωτόγονα μπροστά στο εργαλείο chemtrail VTRPE που πραγματοποιούνται από την USAF απλώνοντας το μίγμα βάριου στην ατμόσφαιρα.

Το Άλας του βαρίου χρησιμοποιείτε από την ιατρική σαν σκιαγραφικό για τις αξονικές λόγο ότι αντιδρά στην ακτινοβολία Χ αλλά έχει χρησιμοποιηθεί επίσης στη Λιβύη, τον Παναμά και στις επιχείρηση Καταιγίδα της Ερήμου. Επίσης σαν παρενέργειες προκαλεί καταβεβλημένους στρατιώτες ή πολίτες. Τα σχόλια για το υπαρκτό φαινόμενο από τους επίσημους φορείς στις ΗΠΑ είναι ότι απορρίπτουν την θεωρία συνωμοσίας. Η EPA, η NASA, NOAA ανέφεραν ότι στόχος τους είναι να παρέχουν επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τον καιρό και σχολίασαν τους ανθρώπους που πιστεύουν σε  αυτά  παρανοϊκούς και παραπληροφορημένους. Σύμφωνα λοιπόν με τις επίσημες οργανώσεις, δεν υπάρχει τίποτα καινούριο στον ουρανό μόνο υδρατμούς και κρυστάλλους πάγου που απαρτίζουν τα ίχνη του καπνού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: