Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..

Θα σας μεταφέρουμε  μια προσωπική εμπειρία.  Δεν έχει σημασία η τοποθεσία, η ημέρα ή η ώρα που έγινε όσο ότι το περιστατικό αυτό μας αποσυντόνισε την σκέψη και κανένας από εμάς δεν μπόρεσε να αντιδράσει. ώστε να υπάρχουν και αποδείξεις προκειμένου να δείτε και εσείς αυτό που μας άφησε άφωνους. 







Αμφιταλαντευόμασταν αν θα έπρεπε να σας μεταφέρουμε το περιστατικό ή αν δεν θα έπρεπε να  το αναφέρουμε καν, διότι αποδείξεις όπως είπαμε δεν υπάρχουν.  Τα υπόλοιπα μέλη του ιστολογίου μας ήθελαν να υπάρχουν και οι αποδείξεις ώστε το άρθρο να είναι ολοκληρωμένο. .  Ωστόσο θεωρούμε χρέος μας να το κάνουμε, μια και το ιστολόγιο μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.  Οι άνθρωποι που έχουν αντίστοιχες εμπειρίες θα καταλάβουν αμέσως,  ενώ οι σκεπτικιστές θα προβάλουν σθεναρή αντίσταση για το πόσο αλήθεια είναι αυτό που σας μεταφέρουμε.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αισθάνομαι πως πρέπει να  πείσω ή να αποδείξω σ' αυτούς κάτι, όσο σ' αυτούς που θα αποδεχτούν αυτά που γράφουμε και θα ήθελα να βιώσουν την εμπειρία μας.

Ένα βράδυ λοιπόν, του περασμένου Ιούνη και ενώ παρατηρούσαμε τον ουρανό, ένας από εμάς φώναξε: 
-Το τρίγωνο εκεί! 
Αυτό που αντίκρισα προσωπικά ήταν περίπου 4 ή 5 αντικείμενα  σε μέγεθος αστεριού, πολύ πιο φωτεινά όμως. Πετούσαν σε σχηματισμό V και ενάλλασσαν τις θέσεις τους με πολύ μεγάλη ευκολία με έναν τρόπο, που θα τον περιέγραφα σαν την κίνηση του ελικοειδούς DNA.. Το περιστατικό το πρόλαβα ίσως 2.5 με 3 δευτερόλεπτα  μέχρι που εξαφανίστηκαν μέσα στον ουρανό..  Η κίνηση τους ήταν από ΝΑ προς Δ ενώ διέσχισαν τον ουράνιο θόλο σε 4  δευτερόλεπτα όσο κράτησε και το περιστατικό
Αυτός που τα είδε πρώτος είπε πως τα αντικείμενα  ήταν πολύ πιο φωτεινά στην αρχή  και τα υπολόγισε γύρω στα 6-7.  
Δεν προλάβαμε ούτε καν να σκεφτούμε πως είχαμε στα χέρια μας κάμερες, ούτε καν ότι αυτό που βλέπαμε ήταν αληθινό. Ήταν σαν να βλέπαμε 4D ταινία..εξωπραγματική εμπειρία.  Η συζήτηση άναψε και συναισθήματα χαράς και απογοήτευσης γέμισαν την νύχτα.   Το σίγουρο είναι πως ανταμείφθηκε η υπομονή μας και επιβεβαιώθηκε η σκέψη μας.. Κάτι συμβαίνει ψηλά και δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε. Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να είμαστε προετοιμασμένοι καλύτερα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Τα βίντεο που ακολουθούν δεν είναι από το περιστατικό που βιώσαμε σαν παρέα. Σας τα μεταφέρουμε προκειμένου να καταλάβετε πως ακριβώς έμοιαζαν τα αντικείμενα.

Tα βίντεο είναι από το Denver και τον φίλο μας Magnetflipper.






worldjudge2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: