Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ MAGNETFLIPPER ΣΤΟ YOUTUBE!!!

Εδώ και αρκετές ημέρες  αν κάποιος αναζητήσει ένα βίντεο ή το κανάλι του Magnetflipper θα δει την διπλανή εικόνα ΕΔΩ.  Το κανάλι δεν υπάρχει πλέον στο Youtube και έτσι η προσωπική εργασία του φίλου μας έχει χαθεί προς το παρόν.. Τα βίντεο του  πείραζαν κάποιους μια και εκτός από καταγραφή των UFO με διόπτρα νυχτός είχε ανεβάσει και βίντεο με μηχανή που λειτουργούσε με ελεύθερη ενέργεια και αυτό μάλλον ήταν που τον έκανε να πληρώσει το τίμημα.
Οποιαδήποτε βίντεο υπήρχαν στο Youtube όλα έχουν αφαιρεθεί από "τον χρήστη"!!!



Δεν υπάρχει περίπτωση να τα κατέβασε ο ίδιος μια και σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε, έγραφε ακριβώς το αντίθετο.. Διαθέτει πάνω από 500 Γίγα σε βίντεο με αυτά τα αντικείμενα, εκ των οποίων κάποια  είναι ανθρώπινα κατασκευασμένα.  


Υπάρχουν ακόμα αρκετά βίντεο (mirrors) στο Youtube (αλλά όχι όλα) που τα έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες στα δικά τους κανάλια. Αναρωτιόμαστε αν δεχτούν επίθεση αυτοί αλλά και όποιοι άλλοι έχουν φιλοξενήσει στα κανάλια ή τα blog τους τα βίντεο του.


Δοκιμάστε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που σας παραθέτει στο βίντεο, προκειμένου να μεταφερθείτε στο κανάλι του Magnetflipper..




Περιμένουμε να επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να μας πει τι ακριβώς συνέβει.  Ελπίζουμε να είσαι καλά AL.


worldjudge2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: