Τρίτη 31 Μαΐου 2011

TAZMANIA: 6 ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ..

Ένας έφηβος skater στην Τασμανία (Μayfield) καταγράφει ένα από τα πιό εκπληκτικά βίντεο που έχουμε δει ποτέ!






















ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ!

Στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MSNBC πριν 1.5 χρόνο περίπου μεταδόθηκε το παρακάτω εκπληκτικό βίντεο.









ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ




















OACLAND: ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ.

Στο παρακάτω βίντεο που θα δείτε έχει προσαρμοστεί ειδική διόπτρα νυχτερινής λήψης 2Gen.  Με αυτόν τον τρόπο οι UfoHunters εντοπίζουν πιό εύκολα τα αντικείμενα και το περιθώριο λάθους μειώνεται σημαντικά.
Σύμφωνα με τον εκφωνητή το εντυπωσιακό είναι το τριγωνικό αντικείμενο που εμφανίζεται στον νυχτερινό ουρανό, δεν είναι ένα αλλά τρία διαφορετικά που πετάνε σε σχηματισμό!
Τ ο βίντεο προέρχεται απ'το Oacland και δημιουργήθηκε στις 26 Μαϊου.


Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.

Το εσωτερικό της Σελήνης περιέχει όσο νερό διαθέτει και η Γη, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη και η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση τη θεωρία της δημιουργίας του φυσικού δορυφόρου της Γης.
Αυτή η ανακάλυψη....
 δείχνει ακόμη ότι η Σελήνη περιέχει εκατό φορές περισσότερο νερό από ότι πιστευόταν μέχρι σήμερα!








ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.

Ιδού το διαστημόπλοιο που θα μεταφέρει ανθρώπους στον ΑρηΤο σκάφος με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επανδρωμένη αποστολή σε αστεροειδή, και αργότερα στον Άρη ή στα φεγγάρια του, θα βασιστεί στο σχέδιο της κάψουλας Orion, η οποία δείχνει να αναβιώνει εν μέρει, μετά την απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να αλλάξει τη διαστημική στρατηγική του προκατόχου του.





ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Χρονολογία:  2 Σεπτεμβρίου 1990

Τόπος: Μέγας Πλάτανος στην κεντρική Ελλάδα - Αταλάντη

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου του 1990 μία σειρά από περίεργα γεγονότα συνέβησαν στην Ελλάδα και αποτέλεσαν  ίσως μία από τις πιο παράξενες περιπτώσεις εμφάνισης εξωγήινων σε αυτόν τον πλανήτη..









ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ U2 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!

Κατά την διάρκεια μιας συναυλίας του δημοφιλέστατου συγκροτήματος  U2, μια γυναίκα παρατηρεί κάτι στον ουρανό, που την κάνει να στρέψει την κάμερα της μακρυά απ'τα καλλιτεχνικά είδωλα της.  Και όμως αναρωτιέται τι μπορεί να είναι διότι όπως θα την ακούσετε να μιλάει αεροπλάνο δεν είναι!




Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ SPACE SHUTTLE

Image
Μετά από τριάντα σχεδόν χρόνια ανάπτυξης μια βρετανική εταιρεία η Reaction Engines Ltd.
Πρόκειται να κατασκευάσει το πρωτότυπο ενός νέου σχεδίου αεροσκάφους το οποίο θα μπορεί  να πετά και σε χαμηλή γήινη τροχιά. Το αεροσκάφος αυτό ή καλύτερα αεροδιαστημοπλάνο  ονομάζεται Skylon και ήδη η Reaction Engines Ltd σε συνεργασία με την βρετανική διαστημική υπηρεσία αλλά και με την ευρωπαϊκή υπηρεσία διαστήματος (ESA) πρόκειται  σύντομα να ξεκινήσει την κατασκευή του.




Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

UFO ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ!

Το τηλεοπτικό δίκτυο Wgn9 μεταδίδει στο ρεπορτάζ του εικόνες από τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο  στην Οκλαχόμα.  Φυσικά αυτό που δεν μας λένε,  είναι για τα λευκά αντικείμενα που δεν στροβιλίζονται αλλά μένουν σταθερά και φωτεινά στην θέση τους, ενώ ένα από αυτά φαίνεται να πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση του ανεμοστρόβιλου!














Η NASA ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΛΟΓΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ(;)

Όταν σε ζωντανή σύνδεση ζητάς να "παγώσει" η αναπαραγωγή εικόνας και έχουν ήδη φανεί στην κάμερα μπροστά 2 άγνωστα αντικείμενα τότε σίγουρα κάτι μας κάνει να πονηρευτούμε και όχι μόνο  για τους τρόπους που λειτουργεί η NASA. 
To βίντεο γράφει πως τα αντικείμενα είναι 3 ωστόσο εμείς βλέπουμε μόνο 2.






Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν τραβήχτηκαν με κάποιο ακριβό εξοπλισμό, του εναντίον, ο αρχάριος φωτογράφος χρησιμοποίησε μια απλή κοινή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Το θέμα του ήταν ο Milky Way, ο γαλαξίας στον οποίο ανήκει το ηλιακό μας σύστημα. Είναι μια φωτεινή λωρίδα που θα μπορείτε να την εντοπίσετε σε μια ξάστερη νύχτα, όταν κοιτάξετε τον ουρανό. Βέβαια στον ουρανό της πόλης ίσως δυσκολευτείτε. 

Ο φωτογράφος, Breb Webster, ασχολείται με τη φωτογραφία για τρία μόνο χρόνια, όμως μία φωτογραφία του, με το όνομα Balanced, χρησιμοποιήθηκε από το περιοδικό National Geographic.

ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΕΙΔΕ ΜΑΚΡΙΑ...

 Μία κοσμική έκρηξη θεωρείται το μακρινότερο αντικείμενο που έχει ποτέ εντοπιστεί μέσα από τηλεσκόπιο, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ απόστασης...





ΗΑΑRP: EΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΕΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;


Υπάρχουν στοιχεία ότι το HAARP έχει ανοίξει και πάλι.  Aυτή τη φορά στόχος του είναι η σεισμογενής περιοχή της Νέας Μαδρίτης  στις Η.Π.Α.  (Ιντιάνα, Ιλλινόις, Αρκάνσας, Κεντάκυ, Μισσούρι, ή Tennessee).







Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...


Όσο και αν ορισμένοι δυσκολεύονται να το πιστέψουν, η σκοτεινή ενέργεια τελικά φαίνεται πως υπάρχει.  Αυτό πιστοποιούν τα πρώτα αποτελέσματα της μεγαλύτερης αστρονομικής «χαρτογράφησης» που έχει γίνει μέχρι σήμερα, τα οποία επιπλέον δείχνουν ότι το Σύμπαν όχι απλώς επεκτείνεται διαρκώς, αλλά και ότι η επέκταση αυτή γίνεται με επιταχυνόμενο ρυθμό.



UFO ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.

Miα ομογενής δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι είδε ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας (UFO) στη Μύκονο.









ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ISS-

Δείτε ζωντανά τους αστροναύτες να εργάζονται στο διαστημικό σταθμό ISS.  Και ποιός ξέρει ίσως είμαστε τυχεροί και δούμε "κάτι ασυνήθιστο"!!!









Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.. ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. KAI Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ NSA!

Ο Λοχίας James Norton πριν ενάμιση περίπου μήνα αποκάλυψε κάποια σημαντικά στοιχεία για τα περίεργα γεγονότα που είχαν συμβεί το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου το 1977.  Ισχυρίστηκε πως έχει στην κατοχή του κομμάτι από εξωγήινο αεροσκάφος!  Όσοι δεν γνωρίζουν την συγκλονιστική ιστορία οπωσδήποτε να διαβάσουν  το άρθρο που είχαμε γράψει ΕΔΩ.
Στην ραδιοφωνική εκπομπή Kevin Smith Show μετέφερε μια δραματική ιστορία κάποιων προσφάτων γεγονότων  που τον έκαναν να.. "χάσει τον ύπνο του".









Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ;;;

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι υπάρχει σχέδιο με την ελλειπτική τροχιά ενός πλανήτη!  Μήπως αυτή η αναφορά μας μιλαει για τον Πλανήτη Χ ..για τον πλανήτη Νιμπιρου.  Δείτε το βίντεο και συνεχίστε πιο κάτω για να δείτε ακομα πιο πολλά μυστήρια στα Eλβετικά φράγκα και στα Ιρακινά δηνάρια!


















ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ;

Στις 13 Οκτωβρίου του 2010 διαδόθηκε η είδηση πως ένα ολόκληρο χωριό στην Κίνα  εξαφανίστηκε.














ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ..

Κοιτάξτε λίγο το παρακάτω βίντεο, έγινε παρόμοιο περιστατικό στις 14 Απριλίου στην Πορτογαλία.










Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝ ΕΙΧΕ 500 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ FORT WORTH ΤΟΥ TEXAS;

 H είδηση, πως το Fort Worth  του Texas δέχτηκε επίθεση απο εξωγήινους με απολογισμό 500 νεκρούς,  έκανε τον γύρο του κόσμου πολύ γρήγορα στην blogoσφαιρα.

Ποία θα ήταν η εξέλιξη στο παραπάνω σενάριο;



ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ; ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, όλοι περιμένουν την μεγάλη υπερδύναμη του πλανήτη  να δηλώσει πως δεχόμαστε επισκέψεις από ευφυείς πολιτισμούς.  Αυτό θα δώσει το πράσινο φως για περισσότερες αποκαλύψεις και από άλλες χώρες σε επίπεδο που ίσως δεν μπορούμε ακόμα να φανταστούμε...





Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Σ'ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

Οι κάτοικοι του χωριού Lesopilniy έζησαν μια εξαιρετικά συνταρακτική εμπειρία.  Δεκάδες άνθρωποι πάγωσαν στην κυριολεξία όταν...







Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

TO ΡΟΣΓΟΥΕΛ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Η περιοχή 51 το νέο βιβλίο της Annie Jacobsen, βασίζεται σε συνεντεύξεις με τους επιστήμονες και τους μηχανικούς που εργάστηκαν στην περιοχή 51 την κορυφαία μυστική βάση δοκιμών στην έρημο της Νεβάδα.
Απορρίπτει την περί εξωγήινων ιστορία και διατυπώνει τη θεωρία ότι ο Στάλιν εμπνεύστηκε από την διάσημη ραδιοφωνική αφήγηση από τον ηθοποιό Orson Wells του μυθιστορήματος του HG Wells ‘Πόλεμος των Κόσμων’, που προκάλεσε υστερία σε ολόκληρη την 
Αμερική, όταν μεταδόθηκε το 1938.



ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ "ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ" UFO.

H παρακάτω πληροφορία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες μέρες...














Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ISS: ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ!!!

Κατά την διάρκεια εργασιών στον Ρώσικο διαστημικό σταθμό ISS εμφανίζεται ένα αντικείμενο το οποίο κινητοποιεί το κέντρο ελέγχου της ΝΑΣΑ που βρίσκεται σε ανοιχτή ακρόαση με το αντίστοιχο των Ρώσων και τους αστροναύτες.











Τρίτη 17 Μαΐου 2011

KATI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ WINSCONSIN!

Την Παρασκευή γράψαμε για το περίεργο γεγονός που συνέβη στις 12 ΜΑΪΟΥ στο  Fort Worth που βρίσκεται στην πολιτεία του Texas . Για όσους δεν γνωρίζουν τι είχε συμβεί, καλό θα είναι πριν συνεχίσουν το άρθρο να διαβάσουν πρώτα την προηγούμενη ανάρτηση μας  με το περιστατικό ΕΔΩ.

Σήμερα βλέπουμε ένα  νέο ερασιτεχνικό βίντεο πανομοιότυπο  με το προηγούμενο συμβάν που έγινε ακριβώς την ίδια νύχτα.  Η μόνη διαφορά είναι η τοποθεσία, μια και αυτό συνέβη στο Fort Atkinson που βρίσκεται στην πολιτεία του Winscosin!



ΣΕ ΛΙΓΟ...
































ΓΙΑΤΙ ΤΑ UFO ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΝΟΤΟ;


091014_russia_cloudΟι εξωγήϊνοι φαίνεται να αισθάνονται σαν... στο σπίτι τους, τη Νότια Ρωσία. Πρόσφατα, εμφανίστηκαν ανεξήγητα φώτα στον ουρανό, τα οποία καταγράφηκαν σε κάμερα, προκαλώντας πολλές απορίες, με τις συχνές εμφανίσεις τους, στους ντόπιους.

"Η μορφή των εν λόγω προβολέων μας έκαναν να πιστεύουμε ότι ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος", λέει ο Sergei Kolpikov, ο οποίος είδε τα φώτα...



ΤΑΡΑΖΕΙ -ΚΑΙ ΠΑΛΙ- ΤΑ ΝΕΡΑ Ο ΧΟΚΙΝΓΚΣ-"Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ"


1357392

Μετά από αρκετό διάστημα, δημόσιας "σιωπής", ο αστροφυσικός, Στίβεν Χόκινγκ,  έδωσε συνέντευξη, που θα προκαλέσει πολλά σχόλια, καθώς μίλησε για το θάνατο και τη μη ύπαρξη της μεταθανάτιας ζωής, στη βρετανική εφημερίδα "Guardian".
















ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΟΣ...ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗΣ!





Ένας από τους πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από το αστέρι νάνος Γκλίζε 581 μπορεί να αποδειχθεί "κατοικήσιμος", με κλίμα που να επιτρέπει την παρουσία νερού σε υγρή μορφή και την ύπαρξη ζωής, υποστηρίζει μια μελέτη που δημοσιεύεται από μια ομάδα μετεωρολόγων.
Οι αστρονόμοι εξετάζουν ... 





Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΡΩΣΙΑ 12 ΜΑΙΟΥ: ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΗ

Μας άρεσε το συγκεκριμένο βίντεο μια και δεν εμφανίζεται ένα ή δύο αντικείμενα όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά δεκάδες! Το περιστατικό διαδραματίζεται πάνω από μια πόλη της Ρωσίας και έχει ημερομηνία 12 Μαϊου.
Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε τι ακριβώς συζητάνε οι δύο ρώσοι.








AΜΕΡΙΚΗ ARLINGTON ΤΕΧΑS: ΜΠΛΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑΤΟΣ V

Ούφο ή εξελιγμένο μυστικό αεροσκάφος; Ακούστε προσεκτικά όταν ο άντρας που καταγράφει το περιστατικό μιλάει πως άκουσε στο ραδιόφωνο






























ΟΡΑΤΗ Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΔΙΑ ΑΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΕΡΜΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Mια σπάνια πλανητική ευθυγράμμιση παρακολούθησαν ερασιτέχνες και επαγγελματίες αστρονόμοι  προχτές 13 Μαϊου.  Η ευθυγράμμιση  μας  με τους πλανήτες Δια, Άρη, Ερμή Αφροδίτης συμβαίνει περίπου κάθε 50 με 100 χρόνια. Την τελευταία φορά που έγινε η ευθυγράμμιση ήταν το 1910 αλλά λόγω της κοντινής τους απόστασης με τον Ήλιο η παρατήρηση τους ήταν πολύ δύσκολη.






Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ UFO

Η γέννηση της Ουφολογίας χρονολογείται από τις 24 Ιουνίου του 1947. Tότε ο επαγγελματίας πιλότος Κένεθ Άρνολντ, πετώντας πάνω από το όρος Ράινιερ στις ΗΠΑ, παρατήρησε ένα σχηματισμό από....
εννέα ασημένια αντικείμενα, τα οποία αργότερα περιέγραψε ως «ιπτάμενους δίσκους». Όπως όμως βεβαιώνουν από τα κέντρα Ουφολογίας, «ήδη από το 1897 μιλούσαν στις ΗΠΑ για μυστηριώδη «αερόπλοια». Στη δεκαετία του 1930 για «αεροπλάνα-φαντάσματα», χωρίς διακριτικά σήματα και αστραφτερές ατράκτους. Το 1946, στις σκανδιναβικές χώρες υπήρξε πλήθος αναφορών για «πυραύλους φαντάσματα» που έπεφταν από τον ουρανό δίχως ν´ αφήνουν ίχνη στο έδαφος.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!!!


Την παρακάτω είδηση σας την μεταφέρουμε από το έγκυρο ΝΒC: Κατά την διάρκεια μεγάλης καταιγίδας, κεραυνοί έπληξαν τις εγκαταστάσεις ηλεκτρικού ρεύματος σε έναν υποσταθμό νότια της πόλης FortWorth του Dallas με αποτέλεσμα χιλιάδες κάτοικοι να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.  Λόγω του μεγέθους της καταιγίδας και της υψηλής συχνότητα κεραυνών, οι μετασχηματιστές του υποσταθμού άρχισαν να ανατινάζονται


ANANEΩΣΗ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ.

Όπως είχαμε γράψει ο Βόσνιος επιστήμονας Dr. Mensur Omerbashich σύμφωνα με την θεωρία του, υποστηρίζει πως οι αστρονομικές ευθυγραμμίσεις συμβάλουν άμεσα στην ανάπτυξη σεισμικής δραστηριότητας στον πλανήτη μας. (διαβάστε προηγούμενο μας άρθρο ΕΔΩ)
Σήμερα στην ιστοσελίδα του βλέπουμε...

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙΟΧΗ 51

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες σχετικά με την ονομασία της Περιοχής 51. Η επικρατέστερη είναι πως ονομάστηκε έτσι επειδή γειτονεύει με την NTS (Nevada Test Site). Η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας χρησιμοποιούσε την NTS ως περιοχή δοκιμών πυρηνικών βομβών. Η NTS είναι χαρτογραφημένη ως ένα δίκτυο τετραγώνων που απαριθμούνται από το 1 ως το 30 (με ελάχιστες παραλείψεις). Η Περιοχή 51, παρόλο που δεν ανήκει σε αυτό το δίκτυο, συνορεύει με την Περιοχή 15. Πολλοί ισχυρίζονται πως η περιοχή ονομάστηκε έτσι από τον μεταγραμματισμό του 1 και του 5 της γειτονικής περιοχής.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΑΠΑΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΔΙΑΡΡΕΟΝ ΒΙΝΤΕΟ" ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Χ

Το βίντεο που διέρρευσε μέσα απ'την ΝΑΣΑ και ανέβηκε στο Youtube από τον χρήστη "2012Leaked" έκανε τους υποστηρικτές του 10ου πλανήτη, πλανήτη Χ ή Νιμπίρου να βλέπουν πλέον πειστικές αποδείξεις και την ύπαρξη του αληθινή.
Το παρακολουθήσαμε το βίντεο και κάποια σημεία μας προβλημάτισαν, ωστόσο με μια γρήγορη έρευνα που κάναμε είδαμε πως το βίντεο μάλλον είναι απάτη!






Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΟΥ ΡΟΣΓΟΥΕΛ!

Εντάξει.  Υποτίθεται πως το παρακάτω βίντεο έχει τραβηχτεί το 1947 και ο εξωγήινος που φαίνεται στο βίντεο είναι ένας  διασωθείς όπως είχατε διαβάσει σε παλαιότερη ανάρτηση μας (ΕΔΩ)
Η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή με λεπτομέρειες που μόνο ειδικοί  θα μπορούσαν να πετύχουν.  Αληθινό ή προϊόν υπολογιστή;

Εμείς σας παραθέτουμε τα στοιχεία και εσείς αποφασίζετε.




Τρίτη 3 Μαΐου 2011

MSNBC: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

Το περιστατικό έγινε στην λίμνη Ερι στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Για 8 συνεχόμενες ημέρες εμφανιζόντουσαν αυτά τα αντικείμενα στον ουρανό.  Η ΝΑΣΑ και το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ δηλώνουν πως δεν γινόντουσαν δοκιμές αεροσκαφών ή πυραύλων στην περιοχή. Ενώ η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας αποκλείει τα φώτα αυτά να προέρχονται από αεροσκάφος.






Dr. Mensur Omerbashich: Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ.

 Ο Βόσνιος επιστήμονας Dr. Mensur Omerbashich-PhD σύμφωνα με την θεωρία του, υποστηρίζει πως οι αστρονομικές ευθυγραμμίσεις συμβάλουν άμεσα στην ανάπτυξη σεισμικής δραστηριότητας στον πλανήτη μας.
















Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ο ΟΣΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ...ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΗΓΚΑΝ.

H είδηση του θανάτου του Οσαμα αναπαράγεται από την στιγμή που έκανε το διάγγελμα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα.  Τι σχέση έχει αυτό με το μπλογκ μας όμως;  Καμία απολύτως. Για όσους δεν κατάλαβαν το αυτονόητο θα το πούμε εμείς..












ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ;;;

Το παρακάτω περιστατικό συνέβη στην Γουατεμάλα. Κατά την περιφορά  του επιταφίου ανεξήγητα άγνωστα αντικείμενα περνάνε κατά δεκάδες πάνω απ' το πλήθος  ενώ η πομπή σταματάει και όλοι ξαφνιασμένοι κοιτάζουν ψηλά παρακολουθώντας το ασυνήθιστο φαινόμενο!!! Δείτε το βίντεο...









Κυριακή 1 Μαΐου 2011

TI ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟ ISS;

Φυσικά ένα άγνωστο αντικείμενο που η ταχύτητα του ήταν πολύ μεγάλη ενώ κάποια στιγμή άλλαξε και χρώμα.. Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε τι ακριβώς ακούγεται μεταξύ του πύργου ελέγχου και του ISS.  Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να  μεταφράσει την συζήτηση των αστροναυτών απο τα Ρώσικα στα Αγγλικά ας επικοινωνήσει με το email μας. (worldjudge2012@gmail.com)