Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΒΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Όπως βλέπαμε την χθεσινή αναφορά με τις εικόνες του Ήλιου από τον δορυφόρο SOHO, αντικρίσαμε με έκπληξη έναν  κύβο! Να επισημάνουμε πως δεν είναι η 1η φορά που υπάρχει κύβος σε φωτογραφίες δίπλα στον Ήλιο.  Φυσικά υπάρχουν δύο περιπτώσεις, ή έχει πέσει λογοκρισία από την NASA και ο κύβος καλύπτει κάτι που δεν θέλουν να φανεί.. ή υπάρχουν κύβοι που κόβουν βόλτες στο διάστημα.. Όπως τα διαστημόπλοια των Borg στην σειρά Star Trek..
Διαλέξτε και πάρτε.

UFOs ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ BRONX N.Y.

H δημοφιλέστερη περιοχή της Νέας Υόρκης, όχι όμως για την καλή της φήμη, "υποδέχτηκε" αρκετά άγνωστα αντικείμενα που πετούσαν πάνω από τις γειτονίες της.   Τα βίντεο  είναι τραβηγμένα από διαφορετικά πρόσωπα.  Το 1ο βίντεο  είναι ακριβώς από κάτω τους ενώ το 2ο είναι τραβηγμένο από την ταράτσα ενός κτιρίου.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΙΣΠΑΝΙΑ: UFOs ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΓΟΝΑ.









ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο PROGRESS; ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ; Ή "ΧΑΘΗΚΕ"; ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ.


Ερωτηματικά και αντικρουόμενες πληροφορίες άφησε πίσω της η έκρηξη που σημειώθηκε (εάν σημειώθηκε τελικά) στον πυραυλικό φορέα Soyuz που μετέφερε το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο Progress-M-12M στην 44η αποστολή εφοδιασμού για τον διεθνή διαστημικό σταθμό (ISS).
Τα ερωτήματα όμως ξεκινούν εδώ. Σύμφωνα με ρωσικές πηγές σημειώθηκε έκρηξη, έκρηξη η οποία διέλυσε πρακτικά τον πυραυλικό φορέα σε τρία κύρια κομμάτια και τα ποία διασκορπίστηκαν σε μια μεγάλη έκταση και σε απόσταση 1500 χλμ. από την εξέδρα εκτόξευσης στο κοσμοδρόμιο του Μπαικονούρ.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η έκρηξη που σημειώθηκε στον πυραυλικό φορέα ήταν τόσο δυνατή που..

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.

Το Βατικανό μας προετοιμάζει τώρα για το ‘μεγάλο μήνυμα’ που η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η NASA σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σύντομα... Σε αναμονή για τη δημοσιοποίηση σύντομα, όλο και πιο συγκλονιστικών νέων που θα κυκλοφορήσουν σιγά - σιγά.
Ο πατέρας Jonathan Morris, καθολικός ιερέας από τη Νέα Υόρκη και ανταποκριτής για το Fox News Channel, ήταν ο πρώτος που ανέφερε για αυτό το επίσημο συνέδριο το οποίο έχει οριστεί να διοργανωθεί σύντομα (η ακριβής ημερομηνία δεν είναι ακόμη γνωστή) και τα αποτελέσματά του θα δοθούν στο κοινό.
Δείτε το βίντεο:

Η NASA ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ΕΛΕΝΙΝ.

Ο καθηγητής της NASA Dr. David Morrison απαντάει σε θέματα που αφορούν τον ΕΛΕΝΙΝ και άλλες θεωρίες.  Το βίντεο έχει τίτλο "Η αλήθεια για τον Ελενίν".










UFOs ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

3 UFOs πάνω από την Νέα Υόρκη κατέγραψε ένας άντρας με το κινητό του τηλέφωνο στις 23/08/2011 και ώρα 18:30

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ...

Την Τρίτη 23 Αυγούστου γράψαμε για τα αντικείμενα που έφευγαν από την Σελήνη.  Σήμερα βλέπουμε νέο βίντεο με τα ίδια αντικείμενα να φεύγουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.  Τα αντικείμενα αυτά είναι πολύ μεγάλα και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για δορυφόρους ή άστρα.
Το βίντεο είναι από σήμερα το πρωί.

ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ: ΚΑΙ Ο MICHIO KAKU ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ "ΕΙΣΒΟΛΗΣ".

Πρόσφατα είχαμε γράψει πως o κορυφαίος οικονομικός αναλυτής και βραβευμένος με Nobel peace prize in economics 2008 Paul Krugman, ανέφερε πως η αμερικάνικη οικονομία θα μπορούσε να σωθεί από μία ψεύτικη εισβολή εξωγήινων (ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ).
Ο διάσημος αστροφυσικός Michio Kaku μίλησε στην εκπομπή The Dylan Ratigan Show στο msnbc σχετικά με την πιθανότητα επίσκεψης εξωγήινου πολιτισμού:

ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΡΩΣΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ.


Η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roskosmos επιβεβαίωσε ότι το ρωσικό διαστημόπλοιο φορτίου Progress M12-Μ, που εκτοξεύτηκε σήμερα, Τετάρτη με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), δεν έφθασε στη σωστή τροχιά, ενώ κάποιες πηγές ανέφεραν ότι κατέπεσε στη Γη.
«Το διαστημικό σκάφος φορτίου Progress M12-Μ δεν έφθασε στη σωστή τροχιά», αναφέρει η Roskosmos σε ανακοίνωσή της, εξηγώντας ότι ένα πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από 325 δευτερόλεπτα πτήσης.
«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, υπήρξε μια βλάβη στο σύστημα των κινητήρων», αναφέρει η Roskosmos.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

RUSSIA TODAY ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ΕΛΕΝΙΝ.





THE BLUE BEAM PROJECT: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ή ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;


Η πρώτη φορά που ακούσαμε τον όρο ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΝΤΠ) ήταν γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 90, μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ. Στην αρχή νομίζαμε ότι σήμαινε απλώς την έναρξη της μονοκρατορίας των ΗΠΑ στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα.

Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά γνωρίζουμε πλέον ότι ΝΤΠ σημαίνει την με κάθε τρόπο και μέσο διάλυση των εθνικών κρατών και των παραδοσιακών αξιών, με τελικό σκοπό τη δημιουργία ενός παγκόσμιου τυραννικού κράτους, που θα διοικεί μια ομογενοποιημένη ανθρωπότητα. Πραγματικά…

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ; ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ;;; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

Πολλοί από εσάς μας στείλατε το βίντεο που 2 πολεμικά αεροσκάφη συνοδεύουν ή πετάνε σε σχηματισμό με έναν ιπτάμενο δίσκο.  Σε κάποιους απαντήσαμε προσωπικά όμως επειδή  βλέπουμε πως συνεχίζετε να στέλνετε και επιπλέον η είδηση να περνάει από κάποια blogs ως αληθινή αποφασίσαμε να γράψουμε την άποψη μας και να σας βοηθήσει να βγάλετε συμπεράσματα.

DENVER CO: 4 UFO ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!



ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ DENVER COLORADO.

Αντιγράφουμε απευθείας από την περιγραφή του βίντεο που ανέβασε ο φίλος μας MagnetFlipper:  "Αυτό  καταγράφηκε σήμερα στις 23 Αυγούστου 2011 στο πίσω μέρος της αυλής μου περίπου στις 14:00.  Δεν ξέρω τι είναι αυτά τα αντικείμενα, ο ουρανός ήταν μπλε χωρίς σύννεφα  και η θερμοκρασία ήταν 35 C.  Χρησιμοποιούσα το αίθριο μου προκειμένου να   αποτρέψω τον Ήλιο στην οθόνη.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤA ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ;

Το βίντεο τραβήχτηκε σήμερα το πρωί 23 Αυγούστου με μια κάμερα HD και ένα απλό μονόκυαλο. Κοιτάξτε τα αντικείμενα που φαίνονται πως φεύγουν από την επιφάνεια της Σελήνης. Δεν πρόκειται για 1 αντικείμενο σε διαφορετικές λήψεις, αλλά για 10 διαφορετικά αντικείμενα που φεύγουν από διαφορετικά σημεία της επιφάνειας της Σελήνης!  Τι είναι αυτά που φεύγουν;;; 

ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ..ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ ΓΙΑ ΔΙΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.

Με ψηφιακή κάμερα νυχτερινής λήψης κατάφερε και έπιασε την κίνηση ενός αντικειμένου που σίγουρα δεν είναι ούτε δορυφόρος ούτε διάττοντας αστέρας λόγω ταχύτητας.. 

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ Μ11!

Ένα ακόμα περιστατικό καταγραφής παράξενου αντικειμένου συνέβη στην Αγγλία, αυξάνοντας τον αριθμό τέτοιων περιστατικών που έχουν σημειωθεί στη Γηραιά Αλβιόνα.
Το τελευταίο καταγεγραμμένο περιστατικό σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Μ11, μεταξύ Έσσεξ και Χέρτφορντσαϊρ που είναι κομητείες της Ανατολικής Αγγλίας, όπου μέσα στα σύννεφα ξεπρόβαλαν κάποιες φωτεινές μπάλες.

ΙΣΠΑΝΙΑ: ENA ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ANTIKEIMENO...

Ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο αντικείμενο φωτογράφισε μια γυναίκα πάνω από την πόλη του Λος Κριστιάνος στην Ισπανία την Κυριακή 21 Αυγούστου.   Διακρίνεται καθαρά το σχήμα Υ του UFO με την άτρακτο και τις ιδιόμορφες πτέρυγες.  

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ UFOs ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ!

Ο συγκεκριμένος στόλος εμφανίστηκε 3 μέρες νωρίτερα από τον στόλο που εμφανίστηκε πάνω από την Αγία Πετρούπολη στην Ρωσία στις 20 Αυγούστου.  Είναι δυνατόν να είναι ο ίδιος; Πολύ πιθανό, αλλά ουσιαστικά δεν έχει καμία σημασία, μια και βλέπουμε ότι πλέον οι εμφανίσεις UFO γίνονται κατά δεκάδες και πάνω από μεγάλες πόλεις!

ΡΩΣΙΑ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΜΕ UFOs ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!!!

 Μπορεί να ξεπερνούσαν και τα 100 στον αριθμό τα UFOs  που πέρασαν πάνω από το κέντρο της Αγίας Πετρούπολης στην Ρωσία.. Το παράδοξο είναι πως ελάχιστοι είναι αυτοί που τα είδαν γιατί πολύ απλά ελάχιστοι είναι αυτοί που κοιτάζουν ψηλά..

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ!

Αντιγράφουμε την περιγραφή του eMindFreak που είναι ο χρήστης και ανέβασε το βίντεο στο Youtube:  Εγώ τράβηξα αυτό το video και ευχαριστώ και εδώ τον Πολίτη, και το Ράδιο 107,6 , και την UFO Global RC και άλλες μεγάλες ιστοσελίδες που αναγνώρισαν τον video μου ως αληθινό. Είχε χρώμα πορτοκαλι, κηνόταν με σταθερή ταχύτητα και χάθηκε μετά από κάποια δευτερόλεπτα στον ουρανό (συνέχισε να αχνοφαίνεται αλλα δεν ήταν τόσο εμφανές). Όταν πέρασε ακριβώς από πάνω μας φαινόταν μια μικρή τέλεια στο κέντρο του δίσκου/σφαίρας. Ευχαριστώ και πάλι!

UFO ΣΤΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011.

Αρχές Αυγούστου, στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας ένας τουρίστας ‘’έπιασε’’ μέρα μεσημέρι στο φακό του ένα ufo! Η λήψη της φωτογραφίας έγινε κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης, καθώς ο τουρίστας φωτογράφιζε την συνοδό του με φόντο την προσγείωση ενός αεροπλάνου. Αμέσως μόλις ο μάρτυρας αντιλήφθηκε το ufo κατέβασε την φωτογραφία στο διαδίκτυο και δήλωσε: 

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.


   Εκατοντάδες θαμμένες πυραμίδες, αρχαίοι πέτρινοι δίσκοι cd, αρχαίες συντριβές και εμφανίσεις ufo, χειρόγραφα με οδηγίες κατασκευής διαστημόπλοιων, αναφορές σε ταξίδια σε άλλους πλανήτες, ακριβείς παγκόσμιοι χάρτες, ιπτάμενοι θεοί, και κυβερνητικές απαγορεύσεις σε έρευνες… δείχνουν ότι μεγάλα μυστικά κρύβονται στα χώματα της Κίνας. Μυστήρια που μας κάνουν να υποψιαζόμαστε εξωγήινη επισκεψιμότητα τους αρχαίους εκείνους καιρούς. Μυστήρια που σιγά σιγά αποκαλύπτονται…

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!

Όπως γράψαμε χτες "Την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο Διεθνές αεροδρόμιο..
 Jiangbei στην πόλη Chongqing, εντοπίστηκε ένα UFO να ίπταται ψηλά για 50 λεπτά περίπου".(ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ).  Σήμερα σε βίντεο που βρήκαμε στο διαδίκτυο διακρίνουμε καθαρά πως τα υποτιθέμενα μπαλόνια/κινέζικα φανάρια ήταν απλά μια κλασική προσπάθεια συγκάληψης που δεν πέτυχε τον σκοπό της..  

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ALLEN ARRAY ΤΟΥ S.E.T.I.

Το κλείσιμο του S.E.T.I. τον περασμένο Απρίλιο δημιούργησε αρνητικά συναισθήματα στον κόσμο και κίνησε υποψίες για παρασκηνιακά σενάρια.. Η επίσημη δικαιολογία ήταν πως δεν υπήρχαν αρκετοί οικονομικοί πόροι για να συντηρηθεί το ALLEN ARRAY που αποτελείτο από 42 κεραίες.  (ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ)


Πάνω από 2.500 άνθρωποι ευαισθητοποιήθηκαν και έστειλαν χρηματοδότηση για την επαναλειτουργία του μοναδικού σταθμού έρευνας εξωγήινων μηνυμάτων.  Μεταξύ αυτών είναι και η διάσημη ηθοποιός Jodi Foster που την θαυμάσαμε στην ταινία "Contact".

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΥΟ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ;

Στην φωτογραφία και στο βίντεο που ακολουθούν θα παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα σύγκρουσης δύο γαλαξιών, των VV 340 South και VV 340 North, σε αρχικό στάδιο.

Οι δύο αυτές διαστημικές σπείρες, που απέχουν 450 έτη φωτός από τη Γη, σε εκατομμύρια χρόνια θα συγχωνευτούν, όπως είναι πιθανό να γίνει και με τον δικό μας Milky Way και την Ανδρομέδα σε μερικά δισεκατομμύρια χρόνια από τώρα.

ΜΥΣΤΗΡΙΟ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

Η Σελήνη είναι περίπου 200 εκατ. χρόνια νεότερη από ό,τι πίστευαν μέχρι τώρα οι επιστήμονες, σύμφωνα με νέους υπολογισμούς που, αν επιβεβαιωθούν, τότε ίσως θα έπρεπε να ξαναγραφεί η ιστορία του φεγγαριού.

Η Σελήνη πιστεύεται ότι σχηματίστηκε, κατά την ταραχώδη πρώιμη φάση δημιουργίας του ηλιακού μας συστήματος, πριν από περίπου 4,5 δισ. χρόνια, μετά από μία σύγκρουση ανάμεσα στον πλανήτη μας και σε ένα άλλο ουράνιο σώμα με μέγεθος όσο ο Άρης. 

ΚΙΝΑ: UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ.



Θα μπορούσαμε να πούμε πως τα UFO επιδιώκουν να δημιουργήσουν παράδοση με τις εμφανίσεις τους πάνω από αεροδρόμια μέσα στο καλοκαίρι, μια και πέρυσι τον Ιούλιο παρόμοιο συμβάν είχε καταγραφεί στην πόλη Hangzhou στην Κίνα.  Ματαιώθηκαν δεκάδες πτήσεις και διακόπηκε η λειτουργία του αεροδρομίου για αρκετές ώρες. (ολόκληρο το άρθρο με βίντεο ΕΔΩ).  


Την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο Διεθνές αεροδρόμιο..

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ STARCHILD ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ!

Το 900 ετών κρανίο StarChild είναι ένα αποδεδειγμένο γνήσιο κρανίο, που βρέθηκε στο Μεξικό το 1930. Οι ιδιοκτήτες του κρανίου, Ray και Melanie Young, ζήτησαν από τον γενετιστή και ερευνητή Lloyd Pye να προσδιορίσει την αιτία του ασυνήθιστου σχήματος και τις ιδιότητες του οστού. Αρχές του 2011, ο γενετιστής που εργάζεται πάνω στο κρανίο Starchild ανακάλυψε ότι το DNA του

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ CNN: ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

O κορυφαίος οικονομικός αναλυτής και βραβευμένος με Nobel peace prize in economics 2008 Paul Krugman στην εκπομπή Global Public Square  στο CNN, ανέφερε πως η αμερικάνικη οικονομία θα μπορούσε να σωθεί από μία ψεύτικη εισβολή εξωγήινων.  Η επικείμενη εισβολή θα δημιουργούσε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αρχίσει μαζικά μια προετοιμασία διαφόρων διαδικασιών προκειμένου να αντιμετωπιστεί...









ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTH ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ!!!

 Όπως είχαμε γράψει σε μια φωτογραφία του προγράμματος google earth εμφανιζόταν ένας ιπτάμενος δίσκος (ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ).  Η φωτογραφία πλέον έχει αφαιρεθεί.. Αυτό και αν κάνει τους συνομωσιολόγους να φωνάξουν.







ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ UFO ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ.

Κατά την διάρκεια πτήσης ένας επιβάτης κατέγραψε άθελα του ένα UFO που πετούσε με εκπληκτικά γρήγορη ταχύτητα..

















ΣΜΗΝΟΣ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΛΗ.













Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

"ΣΚΟΤΕΙΝΟ" ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

Πιο μαύρος κι από τον άνθρακα και το μαύρο ακρυλικό χρώμα είναι ο εξωπλανήτης που ανακάλυψαν οι αστρονόμοι, ο οποίος είναι ο πιο σκοτεινός πλανήτης που έχει εντοπιστεί έως σήμερα εντός ή εκτός του ηλιακού μας συστήματος.

Ο εξωπλανήτης με την ονομασία TrES-2b αντανακλά λιγότερο από το 1% του ηλιακού φωτός που πέφτει πάνω του. 

UFO ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ!

Το UFO έχει καταγραφεί με κάμερα νυχτερινής λήψης πάνω από την Νέα Υόρκη.  Σταματάει,  αλλάζει την πορεία του κατά 180 μοίρες συνεχίζει για λίγο και επαναλαμβάνει διατηρώντας την αρχική του πορεία!













Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ, ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΕΝΤΟΜΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ!

Οι κάτοικοι του χωριού Galewela στην Σρι Λάνκα ζήτησαν τη βοήθεια των αρχών, συμπεριλαμβανομένου  και του τμήματος άγριας ζωής προκειμένου να προσδιορίστει ένα πλάσμα που έχει εξαπλωθεί ταχύτατα στην περιοχή. Το άγνωστο έντομο έχει μέγεθος περίπου μιας ίντσας είναι κατάλευκο, ενώ φαίνεται πως έχει δεκάδες πόδια (;).  Ομολογούμε ότι είναι πολύ περιέργο.. Παρόμοια είδη μόνο σε ταίνιες επιστημονικής φαντασίας έχουμε  δεί.


ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ELENIN.. Η ΚΩΜΗ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ!!!

Αντιγράφουμε απευθείας από την ιστοσελίδα του Leonid Elenin spaceobs.org του αστρονόμου που ανακάλυψε τον "κομήτη" (C2010 X1):  
"Πριν από λίγες ώρες πήρα το πρώτο πρωτότυπο με τις εικόνες του κομήτη σε μορφή FITS, η οποία ελήφθη την 1η Αυγούστου (πολλές ευχαριστίες προς τον Karl Battams, μέλος της ομάδας STEREO).




Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΝΕΡΟ ΡΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!

Εντυπωσιακές νέες εικόνες από τα όρη του πλανήτη Αρη αποτελούν τις καλύτερες ως σήμερα ενδείξεις σχετικά με την ύπαρξη ρέοντος νερού – βασικό στοιχείο για την ύπαρξη ζωής – στον Κόκκινο Πλανήτη.

Τα νέα ευρήματα τα οποία δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Science» αποτελούν «προϊόν» μιας αμερικανο-ελβετικής ερευνητικής συνεργασίας.

Μια σειρά εικόνων που ελήφθησαν από το διαστημικό όχημα Mars Reconnaissance Orbiter της NASA, αποκαλύπτει «δάχτυλα» νερού στον πλανήτη την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ UFO ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΕ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ..

Οι εντυπωσιακότερες εμφανίσεις UFO που έπαιξαν σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων τα τελευταία 3 χρόνια..











ΣΤΟΛΟΣ UFO ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Ένας στόλος αντικειμένων των οποίων 18 μυστηριώδεις σφαίρες φωτός που συνελήφθησαν με φωτογραφία και βίντεο, καθώς διέσχιζαν τον ουρανό κοντά στο City Hall στο Vancouver,τηνΚυριακή 24 Ιουλίου του 2011. Σε ένα email νωρίτερα την ίδια μέρα, οι τοπικοί καναδική videographer Les Murzsa αναφέρουν ότι οι precognitive από το προηγούμενο βράδυ είχαν πληροφορίες που τον οδήγησαν να συγκεντρώσουν τις κάμερες τους και να παραμείνουν σε επιφυλακή όλο το απόγευμα.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ..ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ VIETNAM!

Λίγες μέρες πριν, γράψαμε για ένα αντικείμενο που έπεσε φλεγόμενο και συνετρίβει μέσα στην θάλασσα στο Flagler της Florida. (ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ).
Όπως είχαμε γράψει πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να δηλώσουν πως το αντικείμενο  ήταν κάποιο κινέζικο φανάρι από μια παρακείμενη γιορτή.  Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί, μόνο για κινέζικο φανάρι δεν φαίνεται να μοιάζει το αντικείμενο αυτό. Απεναντίας μας βάζει σε υποψίες για ποιόν λόγο να γίνονται άραγε τέτοιες δηλώσεις αποπροσανατολισμού;

ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..

Θα σας μεταφέρουμε  μια προσωπική εμπειρία.  Δεν έχει σημασία η τοποθεσία, η ημέρα ή η ώρα που έγινε όσο ότι το περιστατικό αυτό μας αποσυντόνισε την σκέψη και κανένας από εμάς δεν μπόρεσε να αντιδράσει. ώστε να υπάρχουν και αποδείξεις προκειμένου να δείτε και εσείς αυτό που μας άφησε άφωνους.