Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο σεισμός που ερχετε , ο γραφικος που γραφει και το πεδιο δημιουργιας!

Αν είσαι άνθρωπος της ορθόδοξης πίστης σίγουρα είναι κάτι που δεν θα σε αφήσει απαθή.  Αντιγράφουμε χωρίς σχόλια από katohika :

Είναι μηνες τωρα που απο εδω το φερνουμε απο εκει το φερνουμε σας αμολαμε για σεισμο, για το οτι οι ερευνητες του παραξενου κοιτανε προς τα εκει ,διαφορα αρθρα κοκ. Αλλα απο οτι φαινεται χρειαζεται πιο απολυτη δηλωση για να εμποδισεις να γραφτει το πεδιο απο τα
λαμογια ερπετομορφα σαυρακια!!
Οταν αρχιζεις κατι και το κανεις συνείδηση, οσο πιο πολυ το λαβουν τοσο πιο πολυ στερείς την δυνατοτητα αυτο να συμβει αν προκειται για στημενο σχεδιο! Ποιος νομος το αναφερει αυτο? κανεις νομος απο ολους οσους σε εχουν εκπαιδευση !! Ειναι ενας νομος ενος τρελου ερευνητη, ειναι ο δικος μου νομος και αν και θα μπορουσα να σου αποδειξω οτι υσχίει απολυτα δεν θα το κανω τωρα, αφηνω τις ελπιδες μου στην φαντασια σου και στην λογικη σου!
Εχει ξεκινησει η γαζομηχανη , η μηχανη θανατου να χτυπα σταυροβελονιες στο αιγαιο , το χααρπακι,το εστιακο βαθος ειναι επι το πλειστων 10-13 χιλιομετρα...Και αυτο το εστιακο βαθος ειναι σημαδιακο για τα ερπετομορφα τερατακια !!
Ξεκαθαρα και γραφικα τωρα λοιπον , το πανε για σεισμο ΜΕΓΑ στο αιγαιο,το πανε να κανουν τις προφητειες αληθινες, οσο περισσοτεροι απο εμας το εχουμε αυτο ως γνωση τοσο πιο ευκολα θα τους ξανασταματησουμε!!




Δες τι λεει ο "δαιμονισμενος " ...βρισκει απολυτα την ιαπωνια ....τους λειπει η "προφητεια" του Αιγαιου!!!