Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ 3ου ΤΥΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Η ΙΤΑΛΙΑ...!



Το παρακάτω περιστατικό έχει απασχολήσει έντονα τις τελευταίες μέρες τα  Ιταλικά μίντια.
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 22:30 αρκετοί άνθρωποι αντίκρυσαν με δέος ένα περίεργο πλάσμα.. Ο Leonard D'Andrea ενώ οδηγούσε, είδε 3 αυτοκίνητα να έχουν σταματήσει στην άκρη του δρόμου. "Στην αρχή πίστευα ότι είχε γίνει κάποιο ατύχημα, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα είδα ότι ακριβώς μπροστά από τα αυτοκίνητα βρισκόταν ένα πλάσμα ύψους 4 μέτρων!"

Εκείνη την στιγμή προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του προκειμένου να του πει τι ακριβώς βλέπει αλλά το κινητό δεν λειτουργούσε.
"Πήρα τον φακό και φώτισα το πλάσμα..παρατήρησα ότι τα πόδια του έγερναν προς τα εμπρός ελαφρά ενώ το πίσω μέρος τους να έχει μεγάλους τένοντες.  Το κεφάλι του ήταν στρογγυλό και κωνικό"
Το πλάσμα αυτό διέσχισε τον δρόμο αδιαφορώντας την ροή των αυτοκινήτων. Μπροστά από εμένα βρισκόταν μια οικογένεια μέσα σε ένα Mazda. 

Η μητέρα μαζί με τα παιδιά βρισκόταν στο πίσω μέρος και είχαν σκύψει τρομαγμένοι πίσω από τα καθίσματα.
Ακριβώς από πίσω μου ήταν δύο κοπέλες που προσπαθούσαν να πάρουν το 113 (Άμεση δράση) χωρίς επιτυχία μια και το δικό τους τηλέφωνο δεν λειτουργούσε.."

Το πλάσμα χάθηκε μέσα στην νύχτα με κατεύθυνση προς την Lestizza. Ενώ άλλοι αργότερα επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του μυστηριώδους επισκέπτη..


Περίεργη ιστορία για να την αποδεχτούμε όπως την διαβάσαμε.

  • Πολλοί άνθρωποι το είδαν μα κανένας δεν τράβηξε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο..
  • Το πλάσμα φωτιζόταν από τους προβολείς των αυτοκινήτων, μα παρόλα αυτά χρειάστηκε να πάρει τον φακό του για να το φωτίσει.
  • Αν κάποιος από εσάς δει ξαφνικά ένα πλάσμα 4 μέτρων να περπατάει στην Αττική οδό το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι να πάρει τον πατέρα του τηλέφωνο;;; Βέβαια κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά αλλά..
Να μην ξεχνάμε φυσικά ότι η συγκεκριμένη περίοδος προσφέρεται για πλάκες. Αφού το καρναβάλι δεν αφήνει ασυγκίνητους τους γείτονες μας. Από την άλλη δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε δίχως να αφήσουμε μια πιθανότητα επαφής 3ου τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: