Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αποστολή στην Θεσσαλονίκη: Διασταυρώθηκε η πληροφορία που είχαμε χθες!

Όπως σας μεταδώσαμε χθες στην ανάρτηση "ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" ακούστηκαν περίεργοι ήχοι στο Πανόραμα  Θεσσαλονίκης. Η πληροφορία αυτή διασταυρώθηκε σήμερα από ένα ζευγάρι και ένα ακόμα email.


Ακριβώς πριν 2 εβδομάδες και ώρες...
μεσημβρινές η γυναίκα άκουσε να περνάει ένα αεροσκάφος πάνω από το σπίτι της (περιοχή Καλαμαριάς). Μένει κοντά στο αεροδρόμιο και είναι γνώριμος ο ήχος στα αυτιά της.   Ο ήχος όντως προερχόταν από αεροπλάνο μα λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να ακούγεται ένα αχνό βουητό παρατεταμένο.. Ύστερα από αρκετά λεπτά της ώρας ο σύζυγος της γυναίκας βγήκε στο μπαλκόνι για να διαπιστώσει από που προερχόταν ο περίεργος ήχος.  Το περιστατικό κράτησε περίπου 30 λεπτά της ώρας. Και έγινε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

To 2ο email ήρθε από έναν κύριο που άκουσε τον ήχο την ίδια μέρα με τον φίλο που έστειλε το email Ξημερώματα Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου και περίπου στις 3 παρά τέταρτο.  Ο ήχος ήταν ακριβώς ίδιος όπως το έχουν περιγράψει με την διαφορά ότι ακουγόταν σε πολύ μικρότερη ένταση ή ακουγόταν σαν αντίλαλος από κάπου πιο μακρυά. 
Το περιστατικό καταγράφηκε στην Τριανδρία.

Για οτιδήποτε γνωρίζετε επικοινωνείτε worldjudge2012@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: