Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

«Με έχουν απαγάγει εξωγήνοι»


Η διασημότερη «Νταντά» είναι η Fran Drescher, την οποία όλοι θυμόμαστε στην Ελλάδα από την επιτυχημένη σειρά «Νταντά αμέσου δράσης».  Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Huffington Post ότι
την έχουν απαγάγει εξωγήινοι δείχνοντας μάλιστα και τα - κατά τη γνώμη της - πειστήρια. 

Όπως λέει χαρακτηριστικά κάποια στιγμή της ζωής της την απήγαγαν εξωγήινοι και μάλιστα της εμφύτευσαν ένα τσιπάκι στο χέρι, προγραμματίζοντάς τη για
μία αποστολή. 


Η 54χρονη σταρ έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση-αποκάλυψη στην εφημερίδα και μάλιστα επιμένει ότι η ιστορία της είναι πέρα για πέρα αληθινή. Δεν δίστασε να δείξει και τον καρπό της όπου έχει το σημάδι και λέει ότι στο σημείο αυτό της εμφύτευσαν το τσιπάκι. 

Όπως ανέφερε και ο πρώην σύζυγός της, παραγωγός και σεναριογράφος Peter Marc Jacobson είχε μια παρόμοια εμπειρία: «Ξέρετε, είναι αστείο αλλά και ο Peter κι εγώ είδαμε εξωγήινους πριν ακόμη γνωριστούμε, ενώ μας συνέβη με τον ίδιο τρόπο, καθώς βρισκόμασταν στο αυτοκίνητο με τον πατέρα μας», ανέφερε υποστηρίζοντας τη θεωρία της περί εξωγήινων. 

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ήμασταν και οι δύο στο λύκειο. Λίγα χρόνια αργότερα, συναντηθήκαμε και διαπιστώσαμε ότι είχαμε την ίδια εμπειρία. Πιστεύω ότι με κάποιον τρόπο είχαμε προγραμματιστεί να συναντηθούμε. Και οι δύο έχουμε αυτό το σημάδι. Είναι το ίδιο ακριβώς σημάδι στο ίδιο ακριβώς σημείο», δήλωσε η Drescher αν και όπως συμπλήρωσε ο πρώην σύζυγός της δεν πιστεύει ότι εκείνη έχει το σημάδι από τους εξωγήινους. 

Στην ουσία, ο Jacobson πιστεύει ότι αυτό προήλθε είτε από έγκαυμα είτε από κάποια πληγή, αν και η Fran εκφράζει τη διαφωνία της: «Του είπα ότι έτσι μας προγραμμάτισαν οι εξωγήινοι να πιστεύουμε! Αλλά εδώ έχω ένα τσιπάκι!». 

Οι Drescher και Jacobson δημιούργησαν μαζί τη σειρά της «Νταντάς» από το 1993 έως το 1999, όπου ήταν η τελευταία σεζόν. Τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Happily divorced».

enimerwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: