Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

UFO ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ (νέο βίντεο)

Ένα UFO με λευκά , μπλε και κίτρινα φώτα αναβοσβήνει "- Η πρώτη έκθεση έγινε δεκτή στην περιοχή του αεροδρομίου, και [το αντικείμενο] ακόμα θεωρείται από τους φορείς ότι οι κάμερες ασφαλείας εμφανίζονται να το έχουν καταγραψεί. Η παρατήρηση προκάλεσε την κινητοποίηση των υπαλλήλων της αστυνομίας. τουMartin Ruelas, επόπτη του δυτικού τομέα, που ήταν σε θέση να το δεί με τα μάτια του, αλλά ήταν πάρα πολύ γρήγορα και ήταν αδύνατο να ακολουθήσει.

Το αγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) προκάλεσε μια έντονη κινητοποίηση από τα στοιχεία της Δημόσιας Ασφάλειας των Δυνάμεων της πόλης Mexicali, που προκύπτουν από εκθέσεις πολίτη  σχετικά με την παρουσία του για μιά παράξενη συσκευή στον αέρα.

Ο Alejandro Monreal Νοριέγκα, γενικός διοικητής των περιπολιών στην Dirección de Seguridad Pública  (DSPM) ανέφερε ότι η πρώτη είδηση ​​ήταν από τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή του αεροδρομίου.

Ακόμα και οι φορείς , αρμόδιοι για τις κάμερες ασφαλείας , είδαν το αντικείμενο στα συστήματά τους και φαίνεται να το έχουν καταγράψει. Επιπλέον, εκατοντάδες τηλεφωνήματα, δέχτηκαν σήμερα, για την αναφορά παρουσία του αντικειμένου.

Έχουν δει γύρω από το αεροδρόμιο UFO και στη συνέχεια πετούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το φυλάκιο ,μετά πολίτες ανέφεραν ότι είδαν UFO πάνω από το Maran Industrial Park, και στη συνέχεια στην περιοχή της Rivera Campestre .

Ο Martin Ruelas, επόπτης της δυτικής περιοχής του DSPM , το είδε και δήλωσε ότι ήταν ένα αρκετά μεγάλο άσπρο και στρογγυλό το αντικείμενο με ορατό μπλε και κίτρινο φως που αναβοσβήνει. Πρόσθεσε ακόμα ότι το αντικείμενο δεν ήταν ψηλά στον ουρανό και μετακινήται προς τα επάνω, κάτω και πλαγίως σε πολύ υψηλές ταχύτητες, εξαφανίστικε από τα μάτια μας νότια από την κοιλάδα του Mexicali.

Ο Υποδιοικητής Medina, από τη νότια περιοχή της κοιλάδας, είδε επίσης και είπε ότι ήταν πάρα πολύ γρήγορο και είναι αδύνατο να το ακολουθήσει κάποιος, καθώς άλλαξε ξαφνικά κατεύθυνση.

Ο Monreal Νοριέγκα δήλωσε ότι διαβουλεύσεις έγιναν με τις αρχές του αεροδρομίου και την SEDENA, καθώς και με ομόλογους τους των ΗΠΑ, και περίμεναν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.





apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: