Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η αποστολή LCROSS και η επίμαχη φωτογραφία της NASΑ: ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!

Το Alien Disclosure Group, σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έκανε μια σημαντική αποκάλυψη.  Αν είναι αλήθεια, τότε μιλάμε και με στοιχεία πλέον ότι, η NASA συγκαλύπτει ενεργά σημαντικά στοιχεία που αφορούν την γνωστοποίηση εξωγήινης ευφυίας. Φυσικά για όσους δεν γνωρίζουν βάση νόμου απαγορεύεται να παρουσιάσει στοιχεία που θεωρητικά θα δημιουργήσουν κοινωνικές αναταραχές. Και όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοούν..
Η αποκάλυψη αφορά μια επίμαχη φωτογραφία στο κέντρο ελέγχου της NASA όπου ο επικεφαλής επιστήμονας Anthony Colaprete μαζί με την βοηθό του Karen Gundy-Burlet  παρατηρούν κάτι σε έναν υπολογιστή. Το επίμαχο σημείο είναι πως το χέρι του επιστήμονα  βρίσκεται επάνω σε μια φωτογραφία από ...
περιοχή της Σελήνης. Η μεγέθυνση της φωτογραφίας αποκάλυψε στοιχεία πολιτισμού, μια και διακρίνεται καθαρά ένα κτίριο και ίσως μια γέφυρα!
Η φωτογραφία μέσα από το κέντρο ελέγχου είναι σίγουρα αληθινή. Το ερώτημα είναι, αν έχει υποστεί επεξεργασία με κάποιο πρόγραμμα (photoshop) προκειμένου η φωτογραφία να δείχνει το κτίριο και την γέφυρα.


Κλικ για μεγέθυνση:

Από την άλλη όμως ο σύνδεσμος της φωτογραφίας βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA με ότι αυτό συνεπάγεται!
http://www.nasa.gov/centers/ames/images/content/393894main_ACD09-0220-089_full.jpg 


Άρα, ή η φωτογραφία είναι αληθινή..ή κάποιος hacker έχει αντικαταστήσει την φωτογραφία μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA παρακάμπτοντας οποιεσδήποτε δικλίδες ασφαλείας.  Σ'αυτή την περίπτωση δεν θα το θεωρούσαμε αδύνατο,  αλλά αν είχε συμβεί, δεν θα είχε αντικατασταθεί η φωτογραφία με την αυθεντική φωτογραφία, συνοδευόμενη από ανακοίνωση της NASA;;;  


Άρα προς το παρόν, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η φωτογραφία είναι αληθινή.


Αν κάποιοι αναρωτιέστε την χρονική στιγμή που έχει παρθεί η φωτογραφία - ντοκουμέντο, να σας πω ότι ίσως ανακαλύφθηκε η άκρη του νήματος. 
Θυμάστε όταν η NASA βομβάρδισε το Φεγγάρι προκειμένου να ερευνηθεί αν υπήρχε νερό;
H φωτογραφία είναι από την συγκεκριμένη ημέρα και μπορείτε να το διαπιστώσετε μετά το 04:54 του κάτω βίντεο.




Ένα επιπλέον βίντεο που μπορείτε να δείτε την επιχείρηση LCROSS (βομβαρδισμού του Φεγγαριού). Και την στιγμή που φαίνεται η φωτογραφία ντοκουμέντο.  Στο 01:42 και μετά του βίντεο.



Τελικά μήπως η NASA δεν έψαχνε για νερό με τον βομβαρδισμό αλλά βομβάρδιζε κάτι άλλο;;;  Η μήπως φοβόντουσαν ότι ο βομβαρδισμός θα επηρέαζε το κτίριο;
Ποιοί είναι οι πραγματικοί λόγοι της αποστολής LCROSS;;;






YΓ. Προς τον επιεικώς χαρακτηριζόμενο, ΒΡΩΜΙΑΡΗ blogger που αντιγράφει τις 
αναρτήσεις μου, δίχως να βάζει  πηγή. Την επόμενη φορά δεν θα διστάσω να αφιερώσω ένα μεγάλο κείμενο με όλα τα άρθρα που οικειοποιείται συνεχώς, φυσικά με τους αντίστοιχους χαρακτηρισμούς.  

Ευχαριστώ τα άψογα λοιπά ιστολόγια που κάνουν το αυτονόητο.  Αν νομίζετε πως 

σε κάποιο άρθρο έχουμε βάλει λάθος πηγή, επικοινωνήστε μαζί μας να την διορθώσουμε άμεσα! 
Email επικοινωνίας: worldjudge2012@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: