Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

UFO πάνω από το Αφγανιστάν φωτογραφίζουν Αμερικανοί πεζοναύτες


Μια αμερικανίδα μάρτυρας στο εσωτερικό του Σώματος των Πεζοναυτών των ΗΠΑ με Βάση το στρατόπεδο Leatherneck, στο Αφγανιστάν, αναφέρει ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που παρακολουθούν μια σειρά από «επτά ισαπέχοντα φώτα" στον ουρανό που εμφανίστηκαν και επανεμφανίστηκαν μέσα σε ένα βράδυ, σύμφωνα με την πρόσφατη μαρτυρία της στο Κοινό Δίκτυο UFO (MUFON ) και βάση των δεδομένων της αναφοράς από τη μάρτυρα.

"Ήμασταν όλοι στο γραφείο μας στο στρατόπεδο Leatherneck, όταν μας είπαν να βγούμε έξω και να δούμε αυτά τα πραγματικά φώτα στον ουρανό," δήλωσε ο μάρτυρας. Υπήρχαν πολλοί μάρτυρες του γεγονότος. "Ξέρω ότι όλοι από τους φίλους μου στο Facebook, που ήταν μαζί μας είδαν το ίδιο πράγμα. Ήταν εκεί για αρκετή ώρα ότι οι άνθρωποι έφευγαν.



Τα φώτα αιωρούνταν στο χώρο, αλλά εξαφανίστηκαν και επανεμφανίστηκαν ξανά. "Ήταν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να κινούνται. Πήγαν μακριά για λίγο και στη συνέχεια επέστρεψαν. Δεν μετακινιόντουσαν ή αναβόσβηναν ή να έκαναν οποιοδήποτε θόρυβο. Έμοιαζαν σαν να ήταν πραγματικά ψηλά, αλλά δεν υπήρχε τίποτα να στηρίξει αυτά. Καλή περίπτωση. " Ο μάρτυρας πήρε δύο εικόνες και κατέθεσε έκθεση στη MUFON, η οποία κατατέθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2012. Τα γεγονότα συνέβησαν στις 7 Φεβρουαρίου 2010.


Όλα αυτά συνέβησαν στην ναυτική βάση που βρίσκεται στην επαρχία Χελμάντ, στο Αφγανιστάν της 2ης θαλάσσιας εξερευνητικής ταξιαρχίας που αναπτύχθηκε αρχικά στο στρατόπεδο Leatherneck στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυνάμεων των ΗΠΑ ανάπτυξης στο Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: