Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ F ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕΛΕΤΑΕΙ Η NASA!!!





Τον Μάρτιο του 2011 είχα γράψει για τα αντικείμενα που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον Κρόνο. Όσοι δεν έχετε διαβάσει το άρθρο που αφορά επιστημονική έρευνα του Dr. Norman Bergrun, πρώην επιστήμονα της ΝΑΣΑ όπου εργάστηκε εκεί για 12 χρόνια ως ερευνητής, καλό θα είναι να το διαβάσετε πριν συνεχίσετε παρακάτω.(κλικ στον σύνδεσμο http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/03/blog-post_26.html)

Νέες έρευνες και ΕΠΙΣΗΜΕΣ πλέον από την NASA δείχνουν τον προβληματισμό τους σχετικά με το δακτύλιο F που βρίσκεται γύρω απ'τον Κρόνο.  H θεωρία των επιστημόνων είναι ότι ο Προμηθέας ένα φεγγάρι του Κρόνου συμπεριφέρεται παράξενα και πως κομμάτια αποκολλιούνται απ'αυτόν, μπαίνουν σε τροχιά στο δακτύλιο F  και αφήνουν contrails. (όπως τα contrails ή τα chermtrails που αφήνουν τα αεροσκάφη)

Ο Carl Murray για λογαριασμό της NASA κάνει την ανάλυση και το ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το δείτε στο τέλος του αποσπάσματος με απευθείας σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της NASA:
Carl Murray: "Νομίζω ότι ο δακτύλιος F είναι τ πιο περίεργο δαχτυλίδι του Κρόνου.
Έχουμε μια νέα ανάλυση των εικόνων που λαμβάνονται από το Cassini, που δείχνουν ότι ο δακτύλιος F έχει στην πραγματικότητα μεγαλύτερη δυναμική από ό, τι νομίζαμε.
Και για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε μερικές από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι αντικείμενα περίπου ένα χιλιόμετρο σε διάμετρο.
Αυτή η ταινία δείχνει τη διαδρομή ενός από τα 500 περίπου μικροσκοπικά αντικείμενα που βλέπουμε στα διάτρητα μέρη μέσω του δακτυλίου F."


"Αλλά τώρα που έχουμε κάνει τα πράγματα λίγο πιο μεθοδικά. Έχουμε πραγματικά ερευνήσει περίπου 20.000 εικόνες."


"Ξέρουμε τι κάνει ο Προμηθέας. Προμηθέας δημιουργεί κανάλια, κυματισμούς, χιονόμπαλες στο δαχτυλίδι F.
Αλλά αυτό που δεν ξέραμε ήταν το τι συνέβη σε αυτές τις χιονόμπαλες μετά δημιουργήθηκαν."


"Γνωρίζουμε επίσης ότι ο Προμηθέας μπορεί να καταστρέψει ίσως μερικά από αυτά τα πράγματα, όπως ακριβώς μπορεί να τους δημιουργήσει και να μπορεί επίσης να αλλάξει τις τροχιές τους."


NASA Jet Propulsion Laboratory, Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια
http://www.nasa.gov/multimedia/podcasting/jpl-cassini20120423.html


Ο σύνδεσμος του βίντεο στην ιστοσελίδα της NASA:
http://www.nasa.gov/mp4/642000main_fring20120423-320-jpl.mp4

Αυτό που έλεγε ο Dr. Norman Bergrun χρόνια πριν, έρχεται τώρα η NASA να τα επιβεβαιώσει...  Μόνο που δίνει διαφορετική εξήγηση.   Αν τώρα οι παρακάτω φωτογραφίες σας πείθουν ότι τα αντικείμενα αυτά είναι είτε ο Προμηθέας είτε κάποια κομμάτια απ'αυτόν τότε κακώς διαβάζετε αυτό το blog.