Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ BBC ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

Το ΒBC και η δημοσιογράφος Bria Didier βρέθηκε στις πανέμορφες Πρέσπες με αφορμή μια φωτογραφία ενός ζευγαριού.


Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με φόντο τις λίμνες και το μαγευτικό τοπίο. Όταν εμφάνισαν τις φωτογραφίες είδαν πως ακριβώς πίσω τους εμφανίζεται κάτι που μοιάζει με το γνωστό τέρας του Λόχνες. Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για φωτογραφικό τρικ η πραγματικότητα.
Διαβάστε το σχόλιο μου μετά το βίντεο

ΤΟ VIDEO ΤΟΥ BBC 
newsbomb.gr   skandalistis

Σχόλιο worldjudge2012:  Ο Ελληνικός Στρατός βρίσκεται εκεί διότι η λίμνη της μεγάλης Πρέσπας είναι σύνορα μεταξύ Αλβανίας Σκοπίων και Ελλάδας, το λεγόμενο τριεθνές. 
Οι απλοί κάτοικοι των Πρεσπών δίχως να γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα, αποφεύγουν την δημοσιογράφο, ενώ αυτή έντεχνα το παρουσιάζει ότι υπάρχει κρατικός παρεμβατισμός προκειμένου να αποσιωπηθεί η ιστορία με το  "τέρας".
Θεωρώ πως είτε κάποιοι κάτοικοι των Πρεσπών έχουν πιάσει το παλμό των κυνηγών-τεράτων και επιδιώκουν να μετατρέψουν τις Πρέσπες σε μυθικό παράδεισο για ευνόητους λόγους.. είτε η νεαρή δημοσιογράφος αναζητά ένα "ΘΕΜΑ" που θα δημιουργήσει εντυπώσεις για προσωπικές φιλοδοξίες και επαγγελματική εξέλιξη.   


Όσον αφορά την φωτογραφία:  Fotoshop


Εν κατακλείδα μου άρεσε πολύ η Πρέσπα και θα ήθελα να την επισκεφτώ για την ξακουστή φασολάδα, τα ψάρια της και τις όμορφες εικόνες που σίγουρα θα με χαλαρώσουν απ'την ρουτίνα της  μεγαλούπολης. Οι παρουσίες των κατοίκων χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα φιλικές πράες και ευχάριστες! Στοιχεία που δεν βλέπουμε, αλλά και έχουμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια.  Αυτός είναι  λόγος που αξίζει κάποιος  να επισκεφτεί κανείς την περιοχή και να ζήσει στιγμές από το παρελθόν.  Φυσικά αν κάποιος πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση το "τέρας" να είναι αληθινή ιστορία, ας δοκιμάσει να ρωτήσει κάποιον παλιό ταβερνιάρη του χωριού. Με δυό ποτήρια κρασί και καλή παρέα, όλο και κάτι θα ανακαλύψει..