Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΑΓΩΓΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.


Όσοι παρακολουθήσατε το Ντοκυμαντέρ "The Secret KGB Abduction Files" θα διαπιστώσατε πως η γνωστοποίηση εξωγήινης ευφυίας έχει ήδη συμβεί και επίσημα πλέον.  Το 1985, 4 Ρώσοι τουρίστες μαζί με άλλους, εξαφανίζονται στην Αίγυπτο μυστηριωδώς χωρίς να αφήσουν ίχνη. Τελευταία φορά τους είδαν να φεύγουν απ'το ξενοδοχείο τους, το απόγευμα της 23ης Απριλίου.  Ο προορισμός τους δεν είχε γίνει γνωστός, ενώ η Αιγυπτιακή αστυνομία δεν έκανε κανένα σχόλιο για την εξαφάνιση τους. 
Ένας απ'τους παραγωγούς του Ντοκυμαντερ, έρχεται σε επαφή με έναν πρώην διπλωματικό ακόλουθο που έχει στην κατοχή του ένα επίμαχο βίντεο.. Στο βίντεο αυτό εμφανίζονται κάποιοι τουρίστες να κατεβαίνουν νύχτα, από ένα λεωφορείο κάπου στην έρημο.  Μεταξύ αυτών..



βρίσκονται και οι 4 Ρώσοι, οι 2 από τους οποίους είναι οι γονείς μιας κοπέλας που συμμετέχει στο ντοκυμαντερ δίχως να γνωρίζει την ύπαρξη του εκπληκτικού
ευρήματος.
Διακρίνονται άνθρωποι που βαδίζουν προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση, σαν να γνώριζαν που θα πάνε μέσα στην έρημο.. Κάποιοι απ'αυτούς κρατάνε φανούς θυέλλης για να βλέπουν στην σκοτεινή έρημο.  


Ύστερα από κάποια στιγμή φαίνονται σαν να ψάχνουν κάτι ψηλά στον ουρανό, όταν ξαφνικά διακρίνεται καθαρά ένα δυνατό φως από πάνω τους. Η κάμερα αποθανατίζει το αντικείμενο και τα πρόσωπα κάποιων παρευρισκομένων.  
Δημιουργούνται παρεμβολές η κάμερα βρίσκεται στο έδαφος και οι τουρίστες έχουν εξαφανιστεί δια παντός!


Η κοπέλα αναγνωρίζει αρχικά τον πατέρα της και κατόπιν την μητέρα της ανάμεσα στην ομάδα και συγκινείται εμφανώς.  
Το περιστατικό αυτό αποτελεί ίσως το 1ο επίσημο βίντεο που υπάρχει και δείχνει λεπτό προς λεπτό την εξαφάνιση των ανθρώπων.. μια εξαφάνιση που προσωπικά δεν μου αφήνει περιθώρια να την καταχωρήσω κάπου αλλού εκτός απ'την κατηγορία της απαγωγής από εξωγήινους. 
Το βίντεο το παραθέτω ξανά από κάτω:  Και θα δείτε την επίμαχη σκηνή στο 01:07:53



Τα συμπεράσματα σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: