Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Νέα αποχαρακτηρισμένα αρχεία UFO από την βρετανική κυβέρνηση


Πρόσφατα κυκλοφόρησαν νέα X-Files από το Εθνικό αρχείο του Ηνωμένου Βασιλείου που αποκαλύπτουν το ρόλο του υπουργείου της χώρας στο να μπορέσουν να αξιοποιήσουν στην Άμυνα τις επισκέψεις των εξωγήινων στη Γη από την ανάκτηση και αξιοποίηση εξωγήινης τεχνολογίας ως όπλο.
Υπάρχουν 25 αρχεία, που περιλαμβάνουν πάνω από 6.700 σελίδες, που...


περιλαμβάνουν την πολιτική, για τα ΑΤΙΑ τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, θέματα μέσων μαζικής ενημέρωσης, δημόσια αλληλογραφία και, φυσικά, αναφορές για UFO παρατηρήσεις.  Συνολικά, υπάρχουν περισσότερες από 10.000 αναφορές για UFO, από την ειδική μονάδα του Υπουργείου Άμυνας 1950 - 2009.  "Αυτά είναι ίσως τα πιο συναρπαστικά και περίεργα αρχεία της κυβέρνησης που έγινε ποτέ και ηρθαν στη διάθεση του κοινού", δήλωσε ο άγγλος ερευνητής Nick Pope , ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος του γραφείου UFO 1991 - 1994.  Η υπηρεσία πληροφοριών της Βρετανίας εξέτασε επανειλημμένα ( και όχι μόνο ) τη δυνατότητα ότι εξωγήινα σκάφη επισκέπτονται τη Γη και ζήτησε απο τους ειδικούς "υπαλλήλους " την παρακολούθηση για κάθε πιθανή απειλή από το εξώτερο διάστημα. Τα απόρρητα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη αυτά δείχνουν.

Τα Χιλιάδες έγγραφα των αρχείων υψηλής διαβάθμισης αναφέρουν πώς οι υπάλληλοι του Υπουργείου Άμυνας, εξέφρασαν φόβους ότι θα μπορούσε να κατηγορηθούν από το κοινό ότι δεν περνούν αρκετά σοβαρά, τα φαινόμενα. Η παρατήρηση των υποτιθέμενων ΑΤΙΑ θα μπορούσε να εξηγηθεί από τα παράξενα σχήματα σύννεφων, μπάλες απο κεραυνούς, (;) ή τα "μαύρα προγράμματα αεροσκαφών".  "Αν οι παρατηρήσεις είναι συσκευές που δεν προέρχονται από την Γης, ​​τότε ο σκοπός τους πρέπει να καθοριστεί ως προτεραιότητα. Οι περισσότεροι υπάλληλοι του Υπουργείου Άμυνας ήταν βαθιά δύσπιστοι. Έγγραφα που δημοσιεύονται σήμερα δείχνουν ότι το 1979, ένας αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών αναρωτηθεί γιατί οι αλλοδαποί θα θέλουν να επισκεφθούν "ένα ασήμαντο πλανήτη τη Γη"

Επίσης αναφέρετε οτι οι αξιωματούχοι έπρεπε να καλύψει τα νότα τους, λόγω των επίμονων ερωτήσεων από το κοινό.  Οι Βουλευτές επίσης είχαν τακτικά θέμα, για τα φαινόμενα απαιτώντας απαντήσεις από τον πρωθυπουργό.  Το 2009, πριν εξελέγη, ο Ντέιβιντ Κάμερον υποσχέθηκε να δημοσιεύσει τα αρχεία σχετικά με τα UFO. "Δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε από εμάς έχει ιδέα αν υπάρχει νοήμων ζωή εκεί έξω, και σίγουρα δεν είναι κάτι που οποιαδήποτε κυβέρνηση θα πρέπει να επιδιώξει να κρύψει από κανέναν" είπε ο John Major βουλευτής το 1996: "Η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει να διαθέσει πόρους για την έρευνα για τα εξωγήινα φαινόμενα." αρξη νοήμονος ζωής σε άλλους πλανήτες. Ως εκ τούτου, παραμένουμε ανοιχτόμυαλοι σχετικά με το θέμα.

Στις αναφορές υπάρχουν πολλές θεάσεις αλλοδαπών που περιλαμβάνουν


  • Δύο ψηλούς ανθρώπους με ασημί φόρμες, στην Ουαλία
  • Τρεις ψηλούς παράξενους άνδρες με μαύρα 
  • Χρυσές ιπτάμενες σφαίρες 
  • Αστυνομικός που ανέφερε περιστατικό για αντικείμενο σε σχήμα διαμαντιού που κινείται στον ουρανό αλλάζοντας σχήμα 
  • Και ένα ιπτάμενο αντικείμενο στο γήπεδο της Τσέλσι το 1999.
 Επίσης αναφέρονται "θεάσεις UFO" στα νησιά Orkney στην Κορνουάλη, στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, Ταϊλάνδη, Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ. Τα έγγραφα επίσης αποκαλύπτουν ότι μεταξύ 1996 και 2008, περισσότερες από 20 λεπτομερείς αναγνωρίσεις αναφέρθηκαν στην αστυνομία και το Υπουργείο Άμυνας στην Ουαλία. Περιλαμβάνουν την περίπτωση, κοντά στον κόλπο Rhossili στην χερσόνησο Gower το Σεπτέμβριο του 2005 και μια παρατήρηση στο Flintshire , τον Αύγουστο του 1996.

Εδω βλέπουμε μερικές φωτογραφίες από τα βρετανικά αποχαρακτηρισμένα αρχεία UFO


 








 










Μια άλλη αναφορά από την αστυνομία αναφέρει ότι το αντικείμενο ήταν πολύ μεγάλο και φωτεινό. Είχε σαν φλόγες που έβγαιναν από πίσω και δεν υπήρχε θόρυβος, ήταν 20ποδια από το έδαφος και κινούνται πολύ γρήγορα. Η παρατήρηση έγινε στο Mold. 



Επίσης στο Broadhaven αναφέρθηκαν παρατηρήσεις και θεάσεις δύο αλλοδαπών σε μια περιοχή που εκτείνεται κατά μήκος τμημάτων του Pembrokeshire Ceredigion στη δεκαετία του 1970. Στο περιστατικό η Rosa Granville ξυπνήσει αργά το βράδυ και είδε ένα ιπτάμενο αντικείμενο και στη συνέχεια ένα πλάσμα. Η αναφορά ήταν απόρρητη .

Βέβαια υπάρχουν και οι αντίθετες γνώμες σχετικά με τις έρευνες με τους άνδρες με τα ασημί κοστούμια που αναφέρουν ότι ίσως ήταν από ένα τοπικό εργοστάσιο που κατασκευάζει ρούχα αυτού του τύπου για τις εγκατάστασης πετρελαίου στο Milford Haven.

Γενικά οι φάκελοι επικεντρώνονται στη άποψη της ανάκτησης και χρησιμοποίησης της ξένης τεχνολογίας αν, υπάρχει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: