Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ;;; ΚΑΜΕΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην Κίνα.  Όπως θα δείτε στο βίντεο από κάτω, μια κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια συγκεκριμένη διασταύρωση, όταν ένα φορτηγό παραβιάζει STOP και είναι σε πρόσκρουση με ένα διερχόμενο τρίκυκλο.  Το φαινόμενο αυτό είναι σύνηθες, όπως και τα ατυχήματα που συμβαίνουν στην Κίνα σε πυκνή καθημερινή βάση. Το ασυνήθιστο της υπόθεσης είναι όταν εμφανίζεται ένας άνθρωπος (;) από το πουθενά με ταχύτητα αστραπιαία, όπως αυτή του κινηματογραφικού ήρωα FLASH πιάνει το τρίκυκλο και το βγάζει από την πορεία πρόσκρουσης με αυτή του διερχόμενου φορτηγού.  Σε αντίθετη περίπτωση ο οδηγός θα γινόταν λιώμα.. 
Ο οδηγός έκπληκτος κατεβαίνει από το φορτηγό θεωρώντας σίγουρα πως έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο όταν ανακαλύπτει πως το τρίκυκλο ο οδηγός και ο μυστηριώδης άνθρωπος βρίσκεται σταθμευμένο μερικά μέτρα πιο πέρα..   




Για να πω την γνώμη μου φίλοι και φίλες,  φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό...  Αν συνέβαινε σε εσάς κάτι τέτοιο δεν θα προσεγγίζατε αυτόν τον μυστηριώδη "ήρωα" (ή καλύτερα ηρωίδα γιατί απ'το περπάτημα μου φαίνεται  γυναίκα) για εξηγήσεις;
Γιατί η μυστηριώδη ηρωίδα αποφασίζει να φύγει πεζή απ'το περιστατικό και μάλιστα προς την πλευρά της κάμερας μέχρι το σκοτεινό σημείο που βολεύει να στρίψει;
Ο οδηγός του φορτηγού δεν θα έπρεπε να μιλήσει σε έναν από τους δύο; Η κάμερα της τροχαίας γιατί είναι στα αγγλικά (CAMERA 64) και όχι στα κινέζικα, αφού γνωρίζουμε πως οτιδήποτε κρατικό υπάρχει εκεί είναι από την "Μαμά-Κίνα".
Πιστεύω πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει με το γνωστό πρόγραμμα της Adobe.  Η κάμερα έχει στηθεί πάνω σε κάποια γέφυρα και τα υπόλοιπα απλά είναι ένα σενάριο για εντυπωσιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: