Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΧΙΛΗ CURICO: UFO ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Το παρακάτω βίντεο το εντόπισα στο διαδίκτυο χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες. Η μόνη περιγραφή που υπάρχει είναι στα Ισπανικά "UFO φαίνεται πίσω στην αυλή μου".  Στο βίντεο  ο άντρας αντιλαμβάνεται την ύπαρξη του UFO και το καταγράφει με την κάμερα. Κάποια στιγμή ακούγονται και άλλες φωνές που συνομιλούν ψιθυρίζοντας, μια κατάσταση που ενστικτωδώς δημιουργείται, όταν νιώθεις πως πρέπει να φανείς απαρατήρητος.  Οι ψίθυροι διακόπτονται...
απ'την φωνή του μικρού παιδιού της οικογένειας το οποίο προφανώς τα έχει κάνει πάνω του με την κατάσταση.  Να σημειώσω πως ακούγεται και το γάβγισμα ενός σκύλου. Σε πολλές περιπτώσεις εμφάνισης U.F.O. για κάποιον άγνωστο λόγο τα σκυλιά γαβγίζουν συνεχώς και είναι ιδιαίτερα ανήσυχα ακόμα και πριν γίνει η εμφάνιση.



Μπήκα στο προφιλ του χρήστη που ανέβασε το εντυπωσιακό βίντεο και είδα ότι ημερομηνία εγγραφής έχει 4 χρόνια πριν... η δραστηριότητα του είναι μεγάλη ενώ τα βίντεο που έχει ανεβάσει είναι μόλις 3 και τα 2 απ'αυτά αφορούν το πάθος του με τις μηχανές δρόμου.  Καμία σχέση δηλαδή με το αντικείμενο.  Δεν θεωρώ πως το βίντεο αυτό είναι κατασκευασμένο.