Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ LOUCANOLA.


O Loucanola ή αλλιώς Lou είναι ένας φίλος Ufo-Hunter που βρίσκεται στην Μελβούρνη και έχει "συλλάβει" δεκάδες θεάσεις που μαρτυρούν την εξωγήινη ύπαρξη στον κόσμο μας.   Δέχτηκε επίθεση μερικές ώρες πριν στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube προκειμένου να πέσει για να μην υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία. Το κανάλι του δέχτηκε καταιγισμό σχολίων από πολλαπλά σχόλια. Σε δεύτερο στάδιο οι...
προσπάθειες αυτές θα αναβαθμιστούν με εκφοβισμό και απειλές κατά σωματικής ακεραιότητας.  Κάπως έτσι έχουν κλείσει αρκετά κανάλια ανθρώπων που προσπαθούν να διαδώσουν αυτό που κρατείται  κρυφό απ'την ευρεία μάζα. Αυτός είναι και ένας λόγος που τα βίντεο πολλές φορές δεν μπορούν να αναπαραχθούν.

Στο βίντεο που ακολουθεί  δίνεται η εξήγηση απ'τον Lou όμως τα σχόλια όπως θα προσέξετε, έχουν απενεργοποιηθεί ως ασφαλιστική δικλείδα προκειμένου να μην ξαναδεχθεί επίθεση.  Όμως με αυτόν τον τρόπο απομονώνεσαι και είναι δύσκολο να κρατάς επαφή με τους αναγνώστες σου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διαδοθούν αυτά που γράφεις.  Για τον ίδιο λόγο τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα εδώ στο worldjudge2012. 


http://www.youtube.com/watch?v=t_JlrZTl9BA