Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Οι Πυραμίδες της Χαβάης!!!


Όπως έχουμε ήδη έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα, οι πυραμίδες είναι οι δομές που η παρουσία τους δεν περιορίζεται μόνο στην στην Αίγυπτο, το Μεξικό ή την Κίνα. Στην πραγματικότητα, τείνουν να εμφανίζονται σε μερικά από τα πιο απίθανα μέρη και γεωγραφικές συντεταγμένες του πλανήτη Γη.
Σύμφωνα με μια θεωρία που προβάλλει ο William Chiles "Pila" στο βιβλίο του «Τα μυστικά και μυστήρια της Χαβάης», οι πυραμίδες που έχουν.... κατασκευαστεί σε ένα από τα νησιά της Χαβάης, μοιράζονται μια σύνδεση με τις άλλες πυραμίδες της Γης, ​​μέσα από αυτό που είναι γνωστό ως το "Ενεργιακό Πλανητικό Πλέγμα".
Ο Stack γράφει στο βιβλίο του, ότι η πυραμίδα ή πυραμίδες της Χαβάης βρίσκονται στην ενδοχώρα της και στο νησί Oahu, πέντε μίλια από το Punaluu και τη διάσημη παραλία με τη μαύρη άμμο.

Η εικόνα λαμβάνεται από τον Coty Gonzales, έναν ερασιτέχνη εξερευνητή, και μπορείτε να δείτε ένα πέτρωμα πολύ συμμετρικό το οποίο μοιάζει με μια πυραμίδα.
Η εικόνα αυτή δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Εξερεύνηση της Χαβάης.
Υποτίθεται ότι η Χαβάη είναι ένα από τα εδάφη που εξακολουθούν να διατηρούν τα στοιχεία για την ύπαρξη του αρχαίου πολιτισμού της Ατλαντίδας, που υπήρχε μέχρι πριν από 13.000 χρόνια, όταν ένας σοβαρός παγκόσμιος κατακλυσμός προκάλεσε την καταστροφή.
Οι πυραμίδες είναι διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο και αυτό θα μπορούσε να είναι μία απτή απόδειξη ότι ένας πολιτισμός πολύ πιο προηγμένος από τον δικό μας, κατοικεί στην Γη από τα αρχαία χρόνια. Αν και η κλασική αρχαιολογία και παλαιοντολογία είναι απρόθυμες να αποδεχθούν μια τέτοια θεωρία, πολλοί ερευνητές είναι πεπεισμένοι ότι πολλά στοιχεία που συλλέγονται κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών μπορεί να οδηγήσουν μόνο σε αυτό το συμπέρασμα.
Σύνδεση των πυραμίδων της Χαβάη με τις άλλες πυραμίδες
Σε μια μελέτη που έγινε από τον ανεξάρτητο ερευνητή Lee Ross, μας λέει ότι έχει εντοπίσει το μέρος της ενέργειας των κόμβων του Πλανητικού Πλέγματος, σύμφωνα με την θέση που έχουν οι πυραμίδες στη Χαβάη.

Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα, κάθε μία από τις λευκές γραμμές για τον κόσμο είναι ένας αρχαιολογικός χώρος που φιλοξενεί μια πυραμίδα ή ένα μεγαλιθικό συγκρότημα. Όταν ολοκληρωθούν οι τρείς ακτίνες, σχηματίζεται μια γραμμή (η κόκκινη), που καταλήγει ακριβώς πάνω από τη Χαβάη.

Θα μπορούσε να είναι μία ένδειξη που ορίζει και την Χαβάη ως ένα από τα θεμελιώδη γεω-ενεργειακά μέρη όπως η Nazca, Γκίζα, Angkor Wat και πολλά άλλα; Η πρόταση του Ross βασίζεται στην θεωρία του "Πλανητικού Πλέγματος". Μιλάμε για ένα γεωμετρικό σχήμα στο οποίο είναι ευφυείς, θεωρητικά, και η Γη και οι ενεργειακοί τόποι της είναι οργανωμένοι πάνω στον χάρτη που τοποθετούνται οι αρχαίες μεγαλιθικές τοποθεσίες.

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τις γραμμές του γεωγραφικού μήκους και πλάτους της συμβατικής γεωγραφίας. Το θεωρητικό Πλανητικό Δίκτυο δείχνει ότι οι γραμμές του πλέγματος είναι η φυσική ενέργεια και οργανώνεται σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο, με μια πηγή δωρεάν και ανεξάντλητης ενέργειας, η οποία παρείχε την τεχνολογία του μεγάλου πολιτισμού της Ατλαντίδας. Πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να ανακτηθεί ξανά.
Δεν αμφιβάλλω ότι οι Αρχαίοι Ανθρώποι έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στα σύμβολα και σήματα, μέσω των οποίον μας μεταφέρονται κωδικοποιημένες πληροφορίες και γνώσεις. Η γεωμετρία, με αυτόν τον τρόπο, έχει αναλάβει μια ιερή διάσταση, χάρη στην οποία η γνώση διαβιβάστηκε στις νέες γενιές. Αλλά για μερικούς ερευνητές, η Ιερή Γεωμετρία είχε επίσης λειτουργία που την διέπουν οι αόρατες δυνάμεις της φύσης.
Παρά τις προόδους της σύγχρονης επιστήμης, δεν γνωρίζουμε ποιες ήταν οι θεμελιώδεις δυνάμεις που γέννησαν το Σύμπαν (τι υπήρχε πριν από το Big Bang δεν ξέρουμε). Αρκεί να πούμε ότι μιλάμε για "σκοτεινή ύλη", καθώς και για "σκοτεινή ενέργεια", και δυνάμεις της φύσης, που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει, ενώ πρέπει να αποδεχθούμε το γεγονός ότι η πραγματικότητα είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι μπορούμε να αντιληφθούμε με τις πέντε αισθήσεις μας.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, ποιος ή τι διέπει τις αόρατες δυνάμεις της φύσης; Τι κρύβεται πίσω από την συμμετρία της φύσης; Ποια είναι η έννοια του ιερού; ή της ακολουθίας Fibonacci ; Έχουμε μόλις αρχίσει να αποκωδικοποιούμε αυτή τη γνώση.
Αλλά οι Αρχαίοι άνθρωποι χειρίζονταν με ευκολία αυτές τις φυσικές δυνάμεις που για εμάς είναι κάτι πρωτόγονο ή ηλίθιο, όπως θα ήθελαν να πιστεύουμε. Πράγματι, η μελέτη στο μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας μας δείχνει πώς οι πρόγονοί μας ήταν σε θέση να συνδυάσουν τη γνώση και τη σοφία, την εξυπνάδα με την πνευματικότητα, και την τεχνολογία με τη φύση.
Η παντελής έλλειψη της πνευματικής εξέλιξης, η διαστροφικές ατομικιστικές διαπροσωπικές σχέσεις, η αδυναμία για την ανάπτυξη καθαρών πηγών ενέργειας και των τεχνολογιών σε αρμονία με τη φύση, θα μπορούσε να υποστούν τελικά μια στροφή προς το καλύτερο, χάρη στην ανάκαμψη της γνώσης και της σοφίας του αρχαίου ανθρώπου.
Και ποιος ξέρει ... Ίσως η ανακάλυψη μίας αρχαίας "Χρυσής Εποχής" θα μπορούσε να γίνει ο σχεδιασμός μιας νέας ανθρωπότητας, που θα είναι σε θέση να αποκαταστήσει την ταυτότητά της και τη θέση της στο σύμπαν.

πηγή άρθρου: apocalypsejohn.com