Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

22st INTERNATIONAL UFO CONGRESS & FILM FESTIVAL 2013

Το Διεθνές Συνέδριο UFO (International UFO Congress) είναι το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ΑΤΙΑ στον κόσμο. Φέτος, το 22ο συνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, για ακόμα μία φορά στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις Fort McDowell Resort στο πανέμορφο Fountain Hills της Αριζόνα.
Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος....
πάνω από 20 διάσημοι ομιλητές (Stanton Friedman, Nick Pope, James Fox, Lee Speigel, Dolores Cannon, Barbara Lamb, Dr. Roger Leir, Paul Stonehill, Alain Boudier, Jason Martell, Ben Hansen, Marc D’Antonio, Micah Hanks, David Hatcher Childress, Grant Cameron, Richard Dolan, Dr. Michael Dennin, Ben McGee, Jason McClellan, Maureen Elsberry etc ), ενώ θα παρουσιαστεί και μια πληθώρα εκθέσεων από όλο τον κόσμο, που θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με το φαινόμενο των UFO, συμπεριλαμβανομένων των μυστικών τεχνολογιών, των κυβερνητικών συγκαλύψεων, της Εξωπολιτικής, των αγρογλυφικών, των εξωγήινων επισκέψεων κ.τ.λ.

Όπως πάντα, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΕΒΕ, ένας διαγωνισμός με πρωτοποριακές ταινίες, που αφορούν την εξερεύνηση (και την μελέτη) των ΑΤΙΑ και των σχετικών φαινομένων. Η τελετή απονομής των Βραβείων ΕΒΕ έχει οριστεί για τις 26 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει όλη την ημέρα.