Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΛΑΧΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ...

Όταν τον Σεμπτέμβριο του 2010 έγραφα στο Worldjudge για την προφητεία του Αγίου Μαλαχία σκεφτόμουν για έναν περίεργο λόγο ότι η διαδοχή του Πάπα θα συμπέσει με το τέλος του έτους 2012.  Σήμερα πρώτο το Ιταλικό πρακτορείο ANSA μετέδωσε την είδηση που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο.    Σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, λόγοι υγείας τον οδηγούν σε αυτή την απόφαση. Θα υποβάλλει την παραίτησή του στις 28 Φεβρουαρίου.
"Δεν έχω τη δύναμη πια να συνεχίσω". "Γι' αυτό το λόγο, και έχοντας πλήρη επίγνωση της πράξεώς μου, και με δική μου ελεύθερη βούληση παραιτούμαι από τη θέση του Αρχιεπισκόπου της Ρώμης ως διάδοχος του Αγίου Πέτρου'', δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάπας Βενέδικτος. 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Βατικανού, ο Πάπας αποφάσισε να παραιτηθεί έχοντας πλήρη συνείδηση και σκεπτόμενος ελεύθερα.
Από την περασμένη χρονιά ο Πάπας εμφανίστηκε να περπατά με τη βοήθεια μπαστουνιού, ενώ έχει παρουσιάσει δυσκολίες στην ανάγνωση των κειμένων.
Aυτό σημαίνει ότι πάμε προς ολοκλήρωση της προφητείας του Αγίου Μαλαχία...
Ποιός ήταν όμως αυτός ο καθολικός Άγιος και ποιά είναι η σχέση του με την  απόφαση του Βενέδικτου να εγκαταλείψει το παπικό αξίωμα;;; Όπως γνωρίζουμε νέος Πάπας αναμένεται να εκλεγεί στα τέλη Μαρτίου.  Το όνομα του 112ου Πάπα σύμφωνα με την προφητεία ποιό θα είναι και ποιοί είναι οι τελευταίοι στίχοι της τρομακτικής προφητείας;;;

Η δήλωση του Πάπα στο βίντεο που ακολουθεί: 

Pope Benedict XVI announces he will resign on... από Zoomin_Canada


Eπίσης όσο απίστευτο και αν φαίνεται ανατρέχοντας στο αρχείο του ιστολογίου (κλικ) θα δείτε, ότι πέρυσι ακριβώς 1 χρόνο και 1 ημέρα πριν, ένα δημοσίευμα τις εφημερίδας Il fatto Quotidiano που ανάφερε ότι ο Πάπας θα πεθάνει σε 12 μήνες! Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά μπορούμε να το εκλάβουμε και ως αλληγορικά με τον "θάνατο" του Πάπα από το παπικό αξίωμα...και μάλιστα έγινε 1 χρόνο ακριβώς μετά! Στις 11 Φεβρουαρίου του 2013...




Ποιά η σχέση όμως του Αγίου Μαλαχία; 
Ο Άγιος Μαλαχίας αφού είδε κάποιο όραμα έγραψε με τρομακτική ακρίβεια 111 πάπες που θα διαδεχόντουσαν με την σειρά, μέχρι και τον σημερινό Βενέδικτο που θα είναι ο τελευταίος επίσημος Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

Περισσότερα κλικ στην εικόνα: 



Σύμφωνα δηλαδή με την προφητεία αυτή αναμένεται ως διάδοχος ο τελευταίος ΠΑΠΑΣ. Ο 112ος  θα λέγεται PETRUS ROMANUS.
Γιατί όμως είναι τρομακτική αυτή η προφητεία;  

Τα τελευταία λόγια του Αγίου Μαλαχία ήταν: "In the final persecution of the Holy Roman Church there will reign Petrus Romanus, who will feed his flock amid many tribulations; after which the seven-hilled city will be destroyed and the dreadful Judge will judge the people. The End."

Δηλαδή:   «Στην τελική δίωξη της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας θα βασιλεύει εκεί o Petrus Romanus, ο οποίος θα τροφοδοτήσει το ποίμνιό του μέσα από πολλές ταλαιπωρίες... Μετά την οποία , η πόλη των επτά λόφων θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους. Το Τέλος".

H πόλη των επτά λόφων είναι η ΡΩΜΗ. Τώρα αν καταστραφέι δεν μπορούμε να το ξέρουμε αλλά το γεγονός ότι προβλέφθηκαν τόσα πράγματα με ακρίβεια, σίγουρα δεν μας αφήνει αδιάφορους. 




Περιμένουμε την εκλογή του τελευταίου πάπα.  PETRUS ROMANUS.  Και την ολοκλήρωση κατά 100% της τρομακτικής προφητείας. 

worldjudge