Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

"UFO ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΝΕΛ..." ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΡΣΑ (Video)


Έχω γράψει πολλές φορές, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Το ρεπορτάζ έχει ως εξής: 



Kαταρχήν το βίντεο εμένα προσωπικά δεν με έπεισε καθόλου.  Ωστόσο ήθελα να διασταυρώσω και κάποια στοιχεία ακόμα, όπως ο τηλεοπτικός σταθμός 9 HPDM.  Την σημερινή ημέρα όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν μια επίσημη ιστοσελίδα, οπότε κάτι τέτοιο αφού υπάρχει και σε αποκλειστικότητα θα έπρεπε να κοσμεί το κεντρικό μενού της ιστοσελίδας. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν υπάρχει κανένας τηλεοπτικός σταθμός με αυτό το όνομα.

Φυσικά ούτε η δημοσιογράφος υπάρχει, αλλά επειδή ήθελα να είμαι 100% σίγουρος έψαξα  μήπως διατηρεί κάποιο προσωπικό Blogspot, αλλά μάταια... ούτε Andrea Krauss.  Η γυναίκα που υποδύεται την δημοσιογράφο είναι μέρος μιας καλοστημένης φάρσας που η ανάγκη επιβεβαίωσης από πολλούς υποστηρικτές των U.F.O.s την έκαναν να πάρει επικές διαστάσεις μέσα σε λίγες ώρες προκαλώντας υστερία  στο διαδίκτυο. 

Τι ήταν όμως αυτό το πράσινο φως μέσα στο τούνελ και πως ανατινάχθηκε το φορτηγό στον αέρα; 

Kάτι τέτοιο είναι εύκολο να γίνει με την βοήθεια προγραμμάτων και συγκεκριμένα του Adobe After Effects.  

Μια ιστοσελίδα που κατά διαστήματα παρακολουθώ είναι η Videocopilot.net και ομολογώ ότι ο διαχειριστής της ξέρει να χειρίζεται άριστα το πρόγραμμα της Adobe, αφήνοντας μας άφωνους κάθε φορά με τις νέες δημιουργίες του.
Το όνομα του:   Αndrea Krammer.   Και τι σχέση έχει αυτό ίσως αναρρωτιέστε...
Ο συγκεκριμένος με όλη την ιστορία καμία! 

Αλλά αυτός ή αυτοί που κατασκευάσαν ολόκληρη την ιστορία με το UFO και την ακτίνα, σκοπίμως έδωσαν στην ηθοποιό-δημοσιογράφο το όνομα Andrea Krauss για να χλευάσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. 

World Judge