Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ AIR CHINA ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ UFO;

Όλα συνέβησαν το πρωί της 4ης Ιουνίου του 2013, όταν ένα Boeing 757 της Air China, το οποίο πετούσε από το Τσενγκντού προς τη Guangzhou, χτυπήθηκε από άγνωστο αντικείμενο σε υψόμετρο 8.000 μέτρων.
Σύμφωνα με τα κινεζικά ειδησεογραφικά πρακτορεία... τα Boeing 757 είχε απογειωθεί στις 10:11 π.μ. (τοπική ώρα) από το αεροδρόμιο στο Chengdu και μετά από περίπου 20 λεπτά πτήσης για άγνωστη αιτία το αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Shuangliu.




Οι πιλότοι του Boeing 757, είχαν ενημερώσει τον πύργο ελέγχου ότι θα προσγειωθούν για μια «μηχανική βλάβη», αλλά ένας από τους επιβάτες της πτήσης, πήρε φωτογραφίες του αεροσκάφους στο έδαφος και οι εικόνες έδειξαν μια πολύ διαφορετική εικόνα από την εικαζόμενη αιτία της μηχανικής βλάβης. Η μύτη του αεροπλάνου είχε εμφανώς καταστραφεί, σαν να είχε συγκρουστεί με ένα αρκετά μεγάλο αντικείμενο, που οι αρχές αιτιολογούν ως μεγάλο πουλί. Βέβαια κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί σε ύψος 8000 μέτρων, τα τελευταία 65 εκατομμύρια χρόνια μετά την εξαφάνιση των πτερόσαυρων!!!