Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Έρευνα για το θέμα των UFO στις ΗΠΑ


Η προηγούμενη έρευνα πάνω στο θέμα των UFO είχε δείξει ότι 80.000.000 Αμερικανοί πιστεύουν στην ύπαρξη τους σύμφωνα με το abcNEWS μέσα από έρευνα που παρουσίασε το National Geographic.
Η νέα έρευνα μας δείχνει ότι: Οι μισοί πολίτες των ΗΠΑ φαίνεται πως θεωρούν δεδομένο ότι υπάρχει ζωή και σε άλλους πλανήτες πέραν της Γης, ενώ το 25% των Αμερικανών πάει το ζήτημα ακόμη πιο πέρα και εκτιμά ότι έχουν έρθει και για... επίσκεψη στον πλανήτη.

Την αποκαλυπτική έρευνα έκανε για λογαριασμό της Huffington Post η εταιρεία YouGov και σύμφωνα με τα στοιχεία το 50% θεωρούν σίγουροι ότι υπάρχει κι αλλού ζωή, το 17% το αρνούνται και το 33% δεν είναι σίγουρο.

Στο ερώτημα εάν υπάρχει νοήμων ζωή οι απαντήσεις είναι ελαφρώς διαφορετικές καθώς το 33% πιστεύει ότι υπάρχει, το 21% ότι δεν υπάρχει και το 42% δεν έχει σαφή γνώμη.

Ο βρετανός Φυσικός Στίβεν Χόκινγκ, διάσημος για το έργο του στις μαύρες τρύπες, αλλά και για τις ενίοτε προκλητικές δηλώσεις του, έχει υποστηρίξει ότι πιθανότατα υπάρχει ζωή και εκτός της Γης, αλλά αν είχαμε ήδη δεχθεί επισκέψεις θα είχαμε βιώσει μια «πολύ πιο δυσάρεστη εμπειρία» από την απλή παρατήρηση των UFO.



Η δημοσκόπηση τέλος καταγράφει και τις διαφορές ανάμεσα στις ηλικίες καθώς οι γηραιότεροι δείχνουν να πιστεύουν περισσότερο στην ύπαρξη ζωής εκτός πλανήτη.
πηγή