Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Γιγαντιαία Υποβρύχια Πυραμίδα βρέθηκε κοντά Στα Νησιά Αζόρες Που Συνδέονται Με Την Ατλαντίδα, Το πορτογαλικό Ναυτικό Ανέλαβε Τις Έρευνες!!!

Ερευνητές έχουν ανακαλύψει μια υποβρύχια πυραμίδα 60 μέτρα ύψος, με βάση 8000 τετραγωνικά μέτρα κοντά στην όχθη De João de Castro , μεταξύ των νησιών Terceira και São Miguel .
Η δομή προσδιορίστηκε από τον ναυτικό Diocleciano Smith βάσει ανάγνωσης βαθυμετρίας και ο οποίος πιστεύει ότι η πυραμίδα δεν είναι φυσικής προέλευσης .



Η κυβέρνηση λέει ότι το θέμα έχει ήδη ερευνηθεί με την υποστήριξη του πορτογαλικού Ναυτικού .

Ο Γραμματέας της Περιφέρειας Εκπαίδευσης Luiz Fagundes Duarte πιστεύει ότι , λαμβάνοντας υπόψην τη θέση, δεν θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως ανθρώπινο έργο .

ΤοTerceira, που αναφέρεται επίσης ως "Ilha lilas" (η "λιλά" ή "βιολετί" νησί), είναι ένα νησί στο αρχιπέλαγος των Αζορών, στη μέση του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του αρχιπελάγους, με πληθυσμό 56.000 κατοίκων σε έκταση περίπου 396,75 χιλιόμετρων ².

Είναι η θέση της ιστορικής πρωτεύουσας του αρχιπελάγους, το παλαιότερο της πόλης των Αζορών και Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO (Angra do Heroísmo), η έδρα του δικαστικού συστήματος (Supreme Court), κύρια βάση των Αζορών Air Command Zone (Zona da Commando Aérea dos Açores) Base Aérea n º 4 και της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών .

Ιστορικά, υπήρξε αβεβαιότητα όσον αφορά την σύνδεση της ημερομηνίας και της ανακάλυψης των νησιών των Αζορών. Ναυτικοί χάρτες πριν από την "επίσημη" ανακάλυψη εντόπισαν νησιά στον Ατλαντικό Ωκεανό, ήδη από το 1325, όταν ένα γράφημα από τον Angelino Dalorto εντόπισε τα "Bracile" δυτικά της Ιρλανδίας, και αργότερα ένα από τον Angelino Dulcert το οποίο προσδιορίζει τις Καναρίους Νήσους και τη Μαδέρα, μαζί με μυστηριώδη νησιά που ονομάζονται «Capraria" (τα οποία όπως υποστηρίζουν μερικοί ιστορικοί ήταν τα São Miguel και Santa Maria).

Θρύλοι, επίσης, συνέχεια της Ατλαντίδας, τα Sete Cidades (βασίλεια από τις επτά πόλεις), το Terras του São Brandão, τα Ilhas Aofortunadas (τα τυχερά νησιά), το Ilha da Brasil (το νησί της Βραζιλίας), Antilia, τα Ilhas Azuis (Blue Islands ), το Terra dos Bacalhaus (ομόσπονδο κράτος των Μπακαλιάρων), καθώς και διαγράμματα εμφανίστηκαν μεταξύ 1351 και 1439 από διάφορες ομάδες των νησιών με διάφορα ονόματα.

Η πρώτη σύνδεση μεταξύ του σύγχρονου νησιού Terceira και αυτών των ιστοριών, ήταν αυτή από το νησί Brasil. Εμφανίζεται για πρώτη φορά ως Insula de Brasil στον ενετικό χάρτη του Andrea Bianco (1436), που συνδέεταιι με ένα από τα μεγαλύτερα νησιά μιας ομάδας νησιών στον Ατλαντικό.

Από beforeitsnews

Απόδοση Κειμένου dorieas