Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΦΩΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ "FIELD OF DREAMS» ΒΙΝΤΕΟ

Ενα αποκλειστικό νέο βίντεο ανέβηκε στις 31 Αυγούστου 2013, όπου τα δέντρα στο αγρόκτημα ECETI είχαν οπίσθιο φωτισμό από μυστηριώδη φώτα που φάνηκε να είναι ένα αντικείμενο που κινείται πάνω από την κοιλάδα στον ποταμό White Salmon κοντά στο Mt. Adams, Ουάσιγκτον.

Μέσω των στοιχείων του βίντεο: Οι εικόνες καταγράφηκαν με μια Pulsar Recon X550-based ψηφιακή κάμερα νυχτερινής όρασης μετά από μια σειρά εκθέσεων μαρτύρων που περιγράφουν τα φώτα στα δέντρα που εμφανίστηκαν στο αγρόκτημα στίς αρχές της εβδομάδας.
Η εμφάνιση των μυστήριων φώτων κοντά στο επίπεδο του εδάφους δεν είναι κάτι νέο για αυτήν την δυναμική ζώνη UFO. Εγγραφές βίντεο τόσο απο το 2009 όσο και το 2010 αποκαλύπτουν πώς αυτά τα αντικείμενα έχουν εμφανιστεί προηγουμένως στο ECETI "Field of Dreams", στα δέντρα κατά μήκος της άκρης του ποταμού White Salmon.
Υπήρξαν χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες, μερικοί από τους οποίους είναι εξέχοντες φυσικοί επιστήμονες όπου έχουν δει όλα αυτά τα γεγονότα.
Υπάρχει μια μακρά ιστορία απο εμφανίσεις UFO στην περιοχή που πηγαίνει πίσω εκατοντάδες χρόνια στη γνώση των αμερικανών ιθαγενών.
Δείτε το βίντεο