Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.... ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙA;

Εντάξει, οι αποκαλύψεις  συνεχίζονται. Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι: Χρειαζόμαστε άμεσα χρηματοδότηση διότι υπάρχουν και άλλες χώρες στον ανταγωνισμό και  θα τα βγάλουν όλα στην φόρα, οπότε δεν μας παίρνει να τα κρατάμε για τον εαυτό μας...

Για τον μέσο άνθρωπο που είναι αποβλακωμένος με ειδήσεις τύπου gossip ή απορροφημένους στην ρουτίνα της καθημερινότητας αποτελεί είδηση. Και μάλιστα τι είδηση... Ο κόκκινος, έρημος, άνυδρος, ακατοίκητος πλανήτης...τελικά έχει νερό!!!
Χειροκρότημα! Μόνο που ο Άρης δεν είναι ούτε κόκκινος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που διαρρέει η NASA ούτε έρημος ούτε άνυδρος (επίσημα πλέον) ούτε και ακατοίκητος.
Η μάζα των ανθρώπων ωστόσο προετοιμάζεται σιγά σιγά προς τον απώτερο σκοπό.

Καταρχήν λίγα πράγματα για τον κόκκινο πλανήτη.  Ποτέ δεν πίστεψα τις φωτογραφίες. Πάντα ήμουν της άποψης ότι χρησιμοποιούνταν συγκεκριμένα φίλτρα με σκοπό να δημιουργήσουν και την αντίστοιχη "ατμόσφαιρα". Ο λόγος;  Είναι απλό.  Το ανθρώπινο μυαλό βλέποντας μια εικόνα όπως η κάτω...


Ταυτίζει την τοποθεσία με τις ερήμους που έχουμε στην Γη. Οπότε, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν κατάλληλες συνθήκες όπως νερό και ατμόσφαιρα τότε αυτόματα κατηγοριοποιεί τον πλανήτη ως ΜΗ κατοικήσιμο.

Όμως τι θα γινόταν αν στην αντίθετη περίπτωση, η NASA μας έδινε εξ'αρχής φωτογραφίες που απεικονιζόταν η πραγματική φύση του πλανήτη; Τότε ο έρημος πλανήτης θα μεταμορφωνόταν όπως η εικόνα κάτω...

Να σημειώσω ότι η 2η εικόνα είναι όπως ακριβώς (και πάλι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου) φαίνεται δίχως την προσθήκη φίλτρων.  Προσέξτε λίγο...Ο ουρανός φαίνεται λευκός, άρα μπορούμε να κάνουμε λόγο και για ατμόσφαιρα.
Άρα προς τι όλα αυτά τα φίλτρα;;; 

Δημιουργώντας ένα μονόχρωμο καφέ-κόκκινου μοτίβου είναι πιο εύκολα να κρύψεις τυχόν λεπτομέρειες, που δεν θα ήθελες να φανούν. Λεπτομέρειες που θα γεννήσουν ερωτήσεις αλλά και θα δημιουργήσουν προβληματισμούς... Με λίγα λόγια θα έλεγα, ότι δημιούργησαν ένα τεχνητό καμουφλάζ στο έδαφος του πλανήτη Άρη.

Φυσικά κατά διαστήματα πολλοί bloggers όπως και εγώ επισημαίνουμε περίεργες περιοχές με γεωμετρικά σχήματα,  που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ελεύθερα στην φύση.

Αρκετά χρόνια πριν, ίσως αρχές του 2000, θυμάμαι να τρώω άγριο δούλεμα σε συζήτηση σχετικά με την ύπαρξη νερού επάνω στον πλανήτη Άρη. Συνεχίζω να επιμένω πως υπάρχει ζωή εντός νερού αλλά και ευφυούς πολιτισμού στο υπέδαφος του "ακατοίκητου" πλανήτη. 

Ξαναγράφω  ότι πριν κάτι εκατομμύρια χρόνια η κατοικήσιμη ζώνη ήταν στον πλανήτη Άρη...οπότε για εμένα είναι πολύ λογικό να έχει εμφανιστεί ζωή αλλά και πολιτισμός επάνω στον κόκκινο πλανήτη.  Υπάρχουν περίεργοι σχηματισμοί (βλέπε κάτω εικόνα) που το επιβεβαιώνουν αυτό. Και έχω γράψει κατά διαστήματα πολλά άρθρα στο παρελθόν.


Επιπλέον τίποτα δεν μας αποκλείει το γεγονός, ένας  πολιτισμός  που κάποτε να άνηκε σε κατοικήσιμη ζώνη λόγω περιβαλλοντολογικών συνθηκών να έχει μεταφερθεί για λόγους επιβίωσης, στο υπέδαφος...Και φυσικά να μην είχε προλάβει να εξελιχθεί τόσο ώστε να μπορεί να κάνει διαστρικά ταξίδια.

Βέβαια από την μια κατακρίνω  την συμπεριφορά της NASA  που γνωρίζει ότι επισκεπτόμαστε από ευφυείς πολιτισμούς με εξελιγμένα σκάφη και το αποκρύπτει... αλλά από την άλλη, είναι φορές που αναρωτιέμαι:  Eίμαστε έτοιμοι ως ανθρώπινο είδος να δεχτούμε επίσημα την γνωστοποίηση άλλων εξωγήινων ευφυών πολιτισμών... Κοιτάξτε τι γίνεται στον κόσμο...
Χμ...


Παρακάτω βίντεο με εικόνες της NASA  απο τον περασμένο Μάϊο που δείχνει την πραγματική φύση των φωτογραφιών με φίλτρο και χωρίς φίλτρο... Παρατηρείστε λίγο τις μαύρες μπάλες που εμφανίζονται σε πολλές φωτογραφίες.



Καλό βράδυ.

World Judge

Δεν υπάρχουν σχόλια: