Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.


Μια ακόμη φωτογραφία της NASA, επιβεβαιώνει την ύπαρξη αγνώστων αντικειμένων στο διάστημα.  
Την ανακάλυψη έκανε ο StreetCap1, τον ακολουθώ χρόνια τώρα βλέποντας τα βίντεο που φτιάχνει και μπορώ να πω πως είναι από τους κορυφαίους αναλυτές φωτογραφιών και βίντεο .
Στη αθώα φωτογραφία λοιπόν, απεικονίζεται πάνω από το φεγγάρι ένα άγνωστο αντικείμενο μπλε χρώματος.  Το αντικείμενο αυτό θα έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο σαν βιολογικός οργανισμός, παρά σαν σκάφος. 


Χωρίς να αποκλείω ότι υπάρχουν και βιολογικά εξωγήινα σκάφη.  Μην σας φαίνεται επιστημονική φαντασία... 
Όταν εμείς εδώ στη ΓΗ ακόμα από τη δεκαετία του 1960 χρησιμοποιούσαμε δελφίνια, θαλάσσιους λέοντες, φάλαινες μπελούγκα και προσαρμόζαμε αντικείμενα προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουμε ως όπλα ή τη συλλογή πληροφοριών, φανταστείτε έναν προηγμένο πολιτισμό χιλιάδων ετών περισσότερο από εμάς, να χρησιμοποιεί κάποια είδη που υπάρχουν στο διάστημα, ως σκάφη μεταφοράς ή και εξερεύνησης του διαστήματος.

Βέβαια η σκέψη ίσως είναι πολύ προχωρημένη μια και θα έπρεπε πολλά να ανακαλυφθούν πριν φτάσουμε στην απόδειξη αυτή. Ίσως όμως η απόδειξη πως υπάρχουν εξωγήινοι οργανισμοί, ελεύθεροι στο διάστημα ως είδος, να μην είναι και τόσο μακριά.  Σε πολλές φωτογραφίες και βίντεο της NASA αλλά και βίντεο που προέρχονται από κάμερες και κινητά μας δείχνουν ιπτάμενα αντικείμενα που προσδίδουν περισσότερο σε βιολογικό είδος παρά σε ιπτάμενο δίσκο.
Έχω γράψει και παλιότερα τις σκέψεις μου, σκέψεις που έκανα απο μικρό παιδί με τα επιστημονικά δεδομένα βέβαια, πάντα να τις αντικρούουν.  Προς το παρόν...
Μπορείτε να διαβάσετε στα διπλανά Link και να δείτε πολλά βίντεο με αυτά που σας αναφέρω: Link A,  Link B,  Link  C.


Πριν ανακαλυφθούν τα μικρόβια, ο κόσμος όχι μόνο γέλαγε με την ιδέα, αλλά δεν μπορούσε καν να πιστέψει πως υπάρχει κάτι τόσο μικροσκοπικό  και αόρατο.  Ο Λουί Παστερ βέβαια είχε άλλη άποψη.  Θα χρησιμοποιήσω ένα από τα αποφθέγματα του και το έχω πάντα ως οδηγό όταν ψάχνω για "πράγματα" που δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται σε φωτογραφίες και βίντεο. 


«Στο πεδίο της παρατηρήσεως, η τύχη ευνοεί μόνο τον προετοιμασμένο νου.»Louis Jean Pasteur

Δείτε το βίντεο: 


Ο σύνδεσμος της φωτογραφίας: http://www.hq.nasa.gov/office/pao/History/alsj/a17/AS17-137-20869HR.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: