Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. DRONE ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΟ 12.

Τον Νοέμβριο του 1969 καταφέραμε και στείλαμε με επιτυχία για 6η φορά επανδρωμένη αποστολή στο Φεγγάρι. Πέραν των γνωστών αλλά και απόρρητων ερευνών, η ομάδα πάντα φωτογράφιζε και μαγνητοσκοπούσε τα πάντα. Υπήρχε μάλιστα και ειδικό μάθημα φωτογραφίας-βίντεο πριν την αποστολή τους, προκειμένου να καταγράψουν με επιτυχία το έδαφος της Σελήνης.

Πριν λίγες μέρες η NASA έδωσε στην δημοσιότητα μια σειρά από φωτογραφίες της αποστολής. Φυσικά πολλοί έσπευσαν να ξεψαχνίσουν εκατοστό εκατοστό τις φωτογραφίες για να ανακαλύψουν κάτι. Όπως ήταν φυσικό, όσο οργανωμένη και να είναι μια υπηρεσία ο παράγοντας λάθους είναι πάντα στο πρόγραμμα, ειδικά όταν είναι ανθρώπινος παράγοντας λάθους...


Ένας από τους Ufo Hunters του διαδικτύου ο Jason Hunter ανακάλυψε στην φωτογραφία που ακολουθεί το παράξενο χρωματιστό αντικείμενο τύπου Χ να ίπταται μερικά μέτρα παραπέρα.


Το αντικείμενο μόλις που φαίνεται χωρίς μεγέθυνση. Ωστόσο μόλις μεγεθύνετε διακρίνεται πολύ καλά, λίγο πιο πάνω από το κέντρο της φωτογραφίας και δεξιά επάνω. Με μια πρόσθετη αυξομείωση της φωτεινότητας και της αντίθεσης, καταλήγει στην εικόνα αυτή:


Τύπου Χ αντικείμενα έχουν θεαθεί από μάρτυρες σε κάποια μέρη του πλανήτη μας και περισσότερο ως γιγαντιαία αντικείμενα δίπλα στον Ήλιο.

Για τους δύσπιστους ο σύνδεσμος που οδηγεί στη πηγή της φωτογραφίας και έχει ανέβει από την ίδια την NASA είναι ο ακόλουθος: 

Aν δεν μπορείτε να εντοπίσετε το αντικείμενο δείτε τον τρόπο παρακάτω στο βίντεο που έχει ετοιμάσει ο Jason Hunter. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: