Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ο ΚΥΒΟΣ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.


O συνήθης ύποπτος ξαναχτύπησε.  Ένα περίεργο αντικείμενο καταγράφηκε σε φωτογραφίες του SOHO (Solar and Heliosperic Observatory) και σίγουρα δεν είναι κάποιο ουράνιο σώμα. του και στον πλανήτη μας. 
Το σχήμα του θυμίζει έντονα κύβο και δεν είναι η πρώτη φορά που τον συναντάμε. Μόνο που αυτή την φορά είναι λίγο  διαφορετικός.
Στις προηγούμενες εμφανίσεις του, (Δείτε εδώ: A, B,) οι φωτογραφίες ήταν επεξεργασμένες με αποτέλεσμα να βλέπεις στην εικόνα κάτι σαν καμμένο pixel. Μόνο που το μέγεθος του ξεπερνούσε κάποιες φορές δεκάδες ή εκατοντάδες φορές το μέγεθος του πλανήτη μας. 

Σήμερα σε ένα βίντεο που ανέβασε ο SreetCap1 στην σελίδα του στο Youtube. Βλέπουμε κάτι διαφορετικό.  Ο κύβος πλέον φαίνεται να  εμφανίζεται  κανονικά χωρίς να έχει δεχτεί κάποια επεξεργασία... ποιός ξέρει ίσως το ξεχάσανε ή δεν το είδανε, αν και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.  Στο εσωτερικό του μπορούμε να διακρίνουμε εύκολα έναν ΛΕΥΚΟ ΣΤΑΥΡΟ μέσα σε άσπρο κύκλο, ενώ με ΕΡΥΘΡΟ χρώμα φαίνονται τα 4 άκρα του. 



Ο σύνδεσμος της φωτογραφίας που οδηγεί απευθείας  στο SOHO: http://sohowww.nascom.nasa.gov//data/REPROCESSING/Completed/2015/c2/20151103/20151103_0500_c2_1024.jpg


Δεν υπάρχουν σχόλια: