Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

STEALTH ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ NASA ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Aντιγράφω απευθείας από το daily ufosightings : Ένας αναγνώστης εδώ μου ζήτησε να εξετάσει ένα βίντεο σχετικά με την αποστολή λεωφορείο Endeavour. Επεσήμανε το παρακάτω βίντεο πως δημοσιεύτηκε στο κανάλι του  UFOorbs στο Youtube. Ήταν ύποπτο ... αλλά όταν πήγα στον επίσημο λογαριασμό της NASA στο YouTube και βρήκα το πρωτότυπο ... ταιριάζουν. Στα 4:52 στο επίσημο βίντεο της NASA STS 134, βλέπουμε ένα τεράστιο λευκό αντικείμενο, τόσο μεγάλο όσο οι κενές δεξαμενές καυσίμων που πέφτουν στη Γη από το λεωφορείο. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι τόσο μεγάλη όσο αυτές τις δεξαμενές ...
τίποτα, εκτός αν το ίδιο το λεωφορείο εξερράγη, πράγμα το οποίο δεν έπραξε.

Αυτά τα λευκά αντικείμενα δεν κινούνται με τη δεξαμενή, αλλά αντ 'αυτού, είναι να περάσει από όσο το ρεζερβουάρ κινείται πιο γρήγορα από αυτούς, περνώντας ένα προς ένα. Τώρα, έχω ακούσει για τέτοια ΑΤΙΑ που είναι λευκά και να δει από έναν αστροναύτη όταν αυτός βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τη Γη ... Ο John Glenn έχει αναφερθεί σε εφημερίδες τον Φεβρουάριο του 1962 που είδε μικροσκοπικές λευκές σαν πεταλούδες  σαν λαμπερές νιφάδες να κινούνται σε ένα σμήνος σε τροχιά γύρω από το σκάφος του, ενώ όταν προσγειώθηκε επάνω του αυτά πέταξαν μακριά. Πιστεύω ότι αυτά είναι τα ίδια βιολογικά πλάσματα, αλλά εδώ τα βλέπουμε σε διαφορετικά μεγέθη, το ένα μεγαλύτερο. Αυτό εξακολουθεί να έχει το κεφάλι μου στροβιλίζονται ... θυμηθείτε το τελευταίο βίντεο έχει πολλά από αυτά τα αντικείμενα σε αυτό. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ σε πλήρη οθόνη να δείτε.

Scott C. Waring-Ταϊβάν





Παρατηρείστε λίγο πριν την εμφάνιση του αντικειμένου στα αριστερά της δεξαμενής εμφανίζονται αυτές οι λευκές νιφάδες που έχει αναφέρει ο John Glen στο παρελθόν. Εμφανίζονται σαν να κινούνται από πάνω προς τα κάτω της οθόνης και όχι από κάτω της δεξαμενής προς τα επάνω του διαστημικού σταθμού. Κοιτάξτε λίγο αργότερα και θα τις δείτε να εμφανίζονται και στα δεξιά της δεξαμενής κάποιες φορές μάλιστα είναι και σκουρόχρωμες.  Όταν εμφανίζεται το αντικείμενο αυτό μου δίνει την εντύπωση πως έχει την μορφή ενος Χ.  Σίγουρα δεν πρόκειται για κομμάτι της δεξαμενής ούτε όμως και κάποιου υλικού που έπεσε και αυτό κατά την διάρκεια της αποκόλλησης.  Το αντικείμενο αυτό βρίσκεται στο διάστημα ή καλύτερα στην ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη μας.
Κοιτάζοντας το μου θύμισε αμέσως κάτι από το παρελθόν. Τον μαύρο ιππότη.  Black Knight.  Την στιγμή που ο χρήστης του Youtube επιλέγει να κάνει αναστροφή των χρωμάτων και πλέον βλέπουμε τα αρνητικά χρώματα (το μαύρο γίνεται άσπρο το λευκό μαύρο κ.ο.κ.) το σχήμα του μπορώ να πω πως είναι αρκετά όμοιο του...


To αντικείμενο στην φωτογραφία είναι μέσα σε κόκκινο κύκλο (το χρώμα που εμφανίζεται στο βίντεο είναι διαφανές STEALTH)





Συγκρίνετε τώρα με τον Black Knight.


Ο σύνδεσμος που οδηγεί απευθείας στο βίντεο της NASA και την επίσημη ιστοσελίδα της στο YOUTUBE. (φυσικά σε λίγο διάστημα δεν θα υπάρχει, θα πάψει να υπάρχει, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι σύνδεσμοι που έδειχναν ασυνήθιστα για αυτόν τον κόσμο πράγματα....)

Δεν υπάρχουν σχόλια: