Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

MISSING 411- ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (Video)



Αποτέλεσμα εικόνας για missing 411

Σήμερα θα μιλήσουμε λίγο για ένα ντοκυμαντέρ. Πριν λίγες μέρες είδα μια συνέντευξη στο Youtube από τον παραγωγό και Έλληνα ομογενή DAVID PAULIDES και μπορώ να πω, ότι αισθάνθηκα κάπως περίεργα με αυτά που άκουσα. Ίσως μπορώ να πω, οτί μου δημιουργήθηκε μια ανησυχία και κάποια συναισθήματα φόβου. Το ντοκυμαντέρ αφορά 411 υποθέσεις εξαφανισμένων ανθρώπων στα εθνικά πάρκα της Αμερικής. Ως επι το πλείστον, τα περισσότερα είναι μικρά παιδιά. Σίγουρα όταν ακούσουμε ένα αντίστοιχο περιστατικό, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούμε είναι πως κάποιο άγριο ζώο θα ευθύνεται ή έπεσε σε κάποια απόκρυμνη χαράδρα, έναν γκρεμό κλπ.  Αυτό που δεν περιμένουμε να ακούσουμε είναι ότι τα  άτομα αυτά χαθήκαν θαρρείς και άνοιξε η γη και τους κατάπιε. Την μια στιγμή βρισκόντουσαν  λίγα μέτρα παραπέρα, την άλλη στιγμή απλά είχαν εξαφανιστεί....
O DAVID PAULIDES είναι απόφοιτος  πανεπιστημίου του San Francisco και εργάστηκε για 16.5 χρόνια ως αστυνομικός στο Fremont και στο San Jose σε μονάδες SWAT (για όσους δεν γνωρίζουν είναι κάτι σαν τα δικά μας ΕΚΑΜ) έγινε ντετέκτιβ και αργότερα σε υπηρεσία πληροφοριών απασχολούμενος σε κάθε είδους υπόθεση.

 Όλα ξεκίνησαν όταν 2 Ranger τον πλησίασαν σε ένα ξενοδοχείο και του εξιστορήθηκαν κάποιες υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων.  Κατά τη διάρκεια των χρόνων εμπλοκής τους με πολλές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σε διάφορα Εθνικά Πάρκα, είχαν εντοπίσει μια τάση που δεν κατάλαβεναν.


Ο Ranger εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια των πρώτων 7 - 10 ημερών από την εξαφάνιση θα γινόταν μάρτυρας μαζικής δραστηριότητας έρευνας και διάσωσης και σημαντικής κάλυψης από τον Τύπο. Μετά από αυτήν την αρχική προσπάθεια εβδομάδας υπήρξε σχεδόν πάντα άμεση διακοπή της κάλυψης, διακοπτόμενη αναζήτηση για τα θύματα και καμία εξήγηση από τις αρχές αναζήτησης.

Βρήκαμε σε πολλές από τις περιπτώσεις, οι γονείς και οι συγγενείς των θυμάτων πιστεύουν ότι το αγαπημένο τους  πρόσωπο έχει απαχθεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για missing 411



Η επιβολή του νόμου και τα μέσα ενημέρωσης συνήθως δεν δημοσιοποιούν ανησυχίες για απαγωγές ή απαγωγές όταν τα ελλείποντα μπορούν να εξηγηθούν με παραδοσιακά μέσα. Υπάρχουν πάρα πολλές παρόμοιες περιπτώσεις για να αγνοηθεί η τάση. Οι συνέπειες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Πως εξηγείς ένα 2χρονο να εξαφανίζεται  λίγα μέτρα παραπέρα απο τους γονείς του και  ένα γκρουπ ανθρώπων, χωρίς να αφήσει κάποια ίχνη, ενώ να βρίσκεται μετά απο 2 ημέρες σε κορυφή βουνού 12 μίλια πιο μακρυά; Πως εξηγείς να χτενίζονται κυριολεκτικά τεράστιες εκτάσεις και ο εξαφανισμένος να βρίσκεται ξαφνικά σε περιοχή που είχαν περάσει ειδικοί ιχνηλάτες, άνθρωποι του βουνού, ranger διασώστες, εκπαιδευμένα σκυλιά;
Πως εξηγείς όταν παιδί εξαφανίζεται μέσα απο καλύβα με τον πατέρα του να βρίσκεται 30 μέτρα πιο μακριά χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος ζώου ή ανθρώπου γύρω απο την καλύβα;

Όλα τα στοιχεία που παραθέτει είναι τεκμηριωμένα και φυσικά έχουν μείνει μόνο υποθέσεις που απλά ΔΕΝ μπορούν να εξηγηθούν. Η κοινή λογική σταματάει. Κάτι ανεξήγητο συμβαίνει...
Δεν θα πω περισσότερα δείτε το trailer απο κάτω και ακούστε αν θέλετε την συνέντευξη. Προσωπικά με καθήλωσε. Και θα το δω σίγουρα το ντοκυμαντερ. 



Δείτε το trailer:

Ακούστε την συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: